Reklama

Reklama

Králi ulice

  • Česko Králové ulice (festivalový názov) (viac)
Trailer 2

Nekompromisný policajt Tom Ludlow (Keanu Reeves) roky poctivo slúžil v Los Angeles a vždy neúprosne vymáhal spravodlivosť. Len čo sa vyrovnal so smrťou svojej manželky, prichádzajú ďalšie udalosti, ktoré otrasú jeho životom. Keď niekto zavraždí jeho kolegu, detektíva Washingtona (Terry Crews), Ludlow sa okamžite vrhne do pátrania, aby zločinca odhalil. Jeho nadriadení i kolegovia si myslia, že koná unáhlene. Ale keď sa zrazu vynoria dôkazy, ktoré zo zločinu usvedčujú práve Ludlowa, policajt pochopí, že on sám sa ocitol vo veľkom nebezpečenstve. Uviazol v smrteľnej sieti konšpirácie a zrady. Zrejme sa sta nepohodlným a niekto sa ho potrebuje zbaviť. Odteraz už nemôže dôverovať vôbec nikomu a začína bojovať proti všetkým. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (745)

petero 

všetky recenzie používateľa

David Ayer to režijne opäť zvládol, bohužiaľ scenáristicky je to len priemer. Akčnejší úvod je zaujímavejší ako ukecanejší záver s nie príliš prekvapujúcim odhalením v radoch polície. Predsa len skorumpovaný Denzel Washington alebo psychicky narušený Christian Bale boli zaujímavejšie postavy ako nekompromisný a prchký policajt Keanu Reevesa loviaci zločincov nie zrovna košér metódami na hranici ohrozenia vlastného života, čo zamrzí vzhľadom na to, že podáva veľmi presvedčivý výkon, nemenej tak i Forest Whitaker, ako jeho nadriadený držiaci nad ním ochrannú ruku neštítiaci sa zadržať kompromitujúce materiáli, v úlohe priam žiari a Chris Evans, stávajúci sa jeho vyšetrovacím parťákom po poprave kolegu dvojicou gangstrov, opäť potvrdzuje že nie je len modelom, ale priamo ukážkovo je využitý part stvárnený hercom Hugh Laurie. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

David Ayer pochopil, že jako autor scénářů se vyšťavil už při Training day, tudíž mu dobře poradila prozřetelnost podat si ruku s klasikem neo-noiru Jamesem Ellroyem. Výsledek sice není nikterak ohromující, tradiční děj o polepšeném policajtovi-hajzlovi nepřinese nic nového, formálně režisér taky nikterak neválí, ale atmosféra okrajových čtvrtí L.A. z toho doslova kape a živelnost, s jakou se filmem prohání Keanu Reeves je neskutečná. Zaťatý, nasraný výraz umanutého buldoka mu parádně sedne a divák společně s ním dělá nekompromisní zářezy do pažby, kterých je opravdu nemálo. Nejlepší Ayerův film, ale počtvrté už mu ty negry, zkorumpované poldy a temné drsňáky nesežeru. ()

Reklama

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Koukám, že David Ayer na začátku svý režisérský kariéry natočil 3 filmy na stejný téma. A ani jeden z těch filmů mě moc nenadchnul. Tohle je další z řady filmů o zkorumpovanejch policajtech, kterejch se natočily už mraky. Nepřináší to nic novýho, nic originálního, nic překvapivýho. Asi je tohle téma prostě už úplně vyčerpaný. 50% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Skorumpovaní policajti, vraždy, prestrelky, rýchle automobilové naháňačky, násilie, drogy, černošské gangy... klasický hollywoodsky akčný thriller. Podobných filmov som už videl nespočet. "Street Kings" nie je zlý snímok, ale neprináša absolutne nič nového. Hlavnú úlohu drsného, losangeleského policajta Toma Ludlowa, si zahral Keanu Reeves. Moc mu to nesadlo. Omnoho lepšou voľbou pre stvárnenie tejto ústrednej postavy by bol povedzme Bruce Willis alebo Mel Gibson. *** ()

Arachneuss 

všetky recenzie používateľa

K filmu jsem přicházel s domněnkou, že akorát shlédnu Training day, kde hlavní hrdinové jsou běloši. Když jsem od něj odcházel, měl jsem dojem, že Street Kings je Training day s dobrým scénářem, mnohem lepším režisérem a herci. Brutální snímek o špíně života, v které se hlavní hrdina brodí a sám jí tvoří, mne naprosto uhranul. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (20)

  • Scéna, v ktorej Grill (The Game) padne na gauč a hlavou rozbije sklo na ráme fotky, nebola v scenári. Telefónny zoznam, ktorým bol v rovnakej scéne udieraný, bol z peny. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (viac)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (viac)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (viac)

Sandra a Forest – posily pro Slye

Sandra a Forest – posily pro Slye

30.12.2008

Jméno Sandra Bullock nám chlapům většinou oživí bolestivé vzpomínky na ten večer, kdy jsme s našimi holkami museli zajít do kina na nějaký ten Sandřin slaďák (konec konců, zvěčnil to Kevin Williamson… (viac)

Reklama

Reklama