Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI John Crawford a Tom Lone pri zásahu proti Jakuze mali zlikvidovať aj mafiánskeho zabijaka Sólistu. Ten však prežil a zavraždil nielen Toma, ale aj celú jeho rodinu. O tri roky neskôr John vyšetruje prípad, v ktorom znova figuruje Sólista. Prečo však zaútočil na vlastných kolegov z Jakuzy? Je možné, že zradil svojho šéfa Shira a pracuje pre jeho rivala, mafiána Changa. Získava pre neho drahé sošky koní, ktoré patrili Shirovi. John odhalí, že Sólistovi nešlo o likvidáciu gangstrov, ale o lúpež, pričom mu musela pomáhať polícia. John stretne Sólistu zoči-voči a zistí, že po plastickej operácii zmenil podobu. Do mesta prichádza Shirova dcéra, aby urobila v Jakuze poriadok. Sólista rozpúta vojnu medzi Shirovou Jakuzou a Changovým gangom. Medzi mafiánmi dôjde k veľkej prestrelke, do ktorej sa zapojí aj polícia. John prenasleduje Sólistu, ten však uniká. Teraz je však už jasné, že Sólista stále pracuje pre Shira a má za úlohu úplne zničiť Changovu rodinu. Zlikviduje Changa, ale jeho žena a dcér utečú. Zároveň zabije Shirových mužov, aby o tom nemohli hovoriť. Do mesta prichádza samotný Shiro a John vie, že jedine on môže Sólistu zastaviť. Preto ho informuje o jeho poslednej chybe... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (315)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $22,486,409Tržby Celosvetovo $40,452,643Tržby za predaj DVD v USA $27,091,368 //počet predaných kusov 1,435,401║ Jet Li a Jason Statham je elita v akčných súbojoch nového tisícročia, len škoda že aj tento ich spoločný projekt ich kariéru extra bijcov nikam neposúva, lebo to čo nám je ponúknuté v tomto príbehu o pomste, už je len riadne prevarená voda bez nejakého prekvapenia, samozrejme že súboje sú klasicky dobré a dej ubehne svižne, čo je výhodou u takýchto filmov, lebo nestihnú nudiť až tak aby pokazili náladu. V podstate ide len o zabijak času, čo nijak moc neobohatí. /60%/ ...konzumná akčná jednohubka ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Chlap musí mít nějakou neřest............ Kriminální drama o věčném boji Triád a Yakuzi. Jason Statham na cestě za pomstou smrti svého parťáka. Lehce krvavý příběh s minimem akce. CITÁT - Muž by se neměl vzdát své cti nebo cti své rodiny.......... Film má velmi pomalou stopáž a první pořádnou akci čekejte až tak po šedesáti minutách. Průměrný snímek s hvězdným obsazením. Překvapení ke konci přidalo jednu hvězdu. ()

Reklama

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Toto setkání dvou akčních hvězd opravdu nedopadlo dobře. Akce se skládá vpodstatě jen ze dvou krátkých bitek a Jetovo pošťuchování s Jasonem (které trvá jen minutu a opravdu to nevypadá nijak cool, takže na se netěšte na nějaký výrazný souboj těchto dvou ikon). Zbytek je nuda, dějem i ztvárněním (zběsilý střih, filtrování) připomínající trochu dnešní seagalovky a vše dovršuje divná pointa a praštěný závěr. 3/10 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa Jason Statham a Jet Li nikdy neprepracovali medzi mojich absolútnych top akčných hrdinov, ale predsa len ich mená mám zafixované ako nositeľov vyššej kvality akčných snímkov, v ktorých sa objavili. Takže od titulu v ktorom stvárnili dve hlavné úlohy som očakával, že to bude svižná akčná jazda, pri ktorom sa dobre pobavím. Avšak vďaka scenáristickej impotencii Lee Anthony Smitha a Gregory J. Bradleyho a režisérskej nemotornosti Phillipa G. Atwella to za veľa nestálo. Škoda, mohlo to byť omnoho lepšie. ** ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Keď sa prvýkrát stretli moji akční obľúbenci vo filme 'The One', bol som síce sklamaný kvalitou, ale len kvalitou príbehu. Kvalita akčnej nádielky bola na vysokej úrovni a preto išli percentá hore. V tomto film však bitky striedajú prestrelky a tým pádom potenciál využitia týchto hercov v súbojoch a bitkách padol takmer na nulu. A keď už teda niekto udrie, je to hlavne Jet Li, takže je to on, kto s prehľadom vyhráva pomyslený súboj. Je však škoda, že zatiaľ sa vo filme postavili len proti sebe. Rád by som si ich vychutnal aj ako parťákov. Zápletka je už tradičná, a okrem prekvapivého záverečného zvratu (ktorý však náhle kazí blbý záver) sa nesnaží vymyslieť nič nové, prestrelky sú natočené celkom zručne a pochválil by som prácu kameramana, jednu z mála vecí, čo na filme chválim. 65%. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (10)

  • Spyker C8 Spyder, který řídí Jet Li, má cenu cca 300 000 dolarů. (Nedhelborn)
  • Ve scéně, kdy Rogue (Jet Li) stoupá po schodech do Shirovi (Ryo Ishibashi) kanceláře a dveře mu otevírají dva zaměstnanci, je možné zaslechnout zřetelný kovový zvuk bezpečnostní závory. Z dalšího záběru však vyplývá, že na dveřích nic takového není. (Conspi)

Reklama

Reklama