Reklama

Reklama

John Lone

John Lone

nar. 13.10.1952 (71 rokov)
Hongkong

Biografia (1)

Jako desetiletý vstoupil do klášterní akademie Chin Chin v Hongkongu, kde se osm let izolován od okolního světa věnoval výuce herectví, zpěvu, recitace, baletu a akrobatiky. Poté se stal členem souboru slavné Pekingské opery. Brzy však odjel do USA,kde studoval na American Academy of Dramatic Arts v Pasadeně a vystupoval s losange leským diivadelním souborem East-Westt players, uvádějícím hry asijských autorů.

Zaujímavosti (2)

Rok draka (1985)

  • Zaujímavá je scéna, v ktorej Joey Tai (John Lone) ide cez textilný závod po malom moste až do špinavého apartmánu. Závod sa totiž nachádzal v Bangkoku, most v New Yorku a apartmán bol štúdiový set v Severnej Karolíne. Vedúci scenára (script supervisor) Ciminovi tvrdil, že takto zostrihaná scéna nebude dobre vyzerať. Stavili sa o $1,000. Cimino nakoniec vyhral, peniaze si však nezobral. (Real Tom Hardy)

Rok draka (1985)

  • Producent Dino De Laurentiis sľúbil Ciminovi, že ak sa zmestí do rozpočtu a splní časový plán, daruje mu Mercedes, na ktorom jazdila postava Joeyho Taia (John Lone). Cimino síce meškal 4 dni, no rozpočet neprekročil a Mercedes nakoniec dostal. (Real Tom Hardy)

Galéria (31)

Reklama

Herec

Hosť

Reklama

Reklama