Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popová hvězda Vincent se rozhodne s přáteli vydat na cestu do rodného městečka. Při svém návratu narazí na šerifa, se kterým se Vincent zná již od dětství. Ovšem šerifovo chování ho zaráží, jako by to ani nebyl on. Dostávají informaci, aby si dávali pozor, protože v okolí není příliš bezpečno - prý jsou zde hlášeny útoky jakýchsi zdivočelých psů. Napětí se stupňuje, protože útoky jsou podle všeho dílem něčeho horšího než divokých psů... že by vlkodlak? (Chupacabre)

(viac)

Recenzie (27)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Rocková hviezda Vincent Raven (Alice Cooper) sa vracia do rodinného sídla, aby tam nakrútil videoklip, lenže vracajú sa temné okamihy jeho detstva a rodiny - a vracajú sa aj krvichtivé vlky ... Jednoduchý námet, jednoduché spracovanie a jednoduchá zábava. Pre hororového fanúšika nemožno nájsť ideálnejší film. Je to krvavé, je to zábavné, je to pekne temne farebné, so skvelou hudbou (dve skladby od Alice Coopera) a hlavne nie je to nudné. Krásna hororová béčková zábava, ktorá sa na nič nehrá a ktorá bola nakrútená ľuďmi, ktorý majú žáner viditeľne radi. No a pre fanúšikov Alice Coopera to je jasná povinnosť, jeho jediná hlavná rola - a skvele si ju užíva (spieva, vraždí, mení sa na vlkodlaka ... ako vždy). ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem čekal nějaký úsměvný béčko, který přetrpím, jen kvůli Cooperovi, ale věci se měly jinak. Atmosféra filmu je "vopravdu fakt hodně hustáá":-) Sem tam člověka zamrazí, sem tam se dokonce i lekne (z toho ten poslední úlek byl fakt s velkým Ú). Příběh, ač je celkem jednoduchej, tak vůbec není hloupej a hodně baví. No a třešničkou na dortu je Alice Cooper v hlavní roli. Hnedka, když se objeví v tom úvodním klipu "Sometimes I´m James Bond ..." jsem myslel, že snad umřu, protože slyšet a hlavně vidět krátkovlasýho Alice Coopera, jak zpívá popík o tom, že má krizi identity a někdy je James Bond, někdy Billy the Kid, někdy Sherlock Holmes a někdy Jack Rozparovač, to se hned jen tak nevidí. A nejlepší na tom je to, že mu ty role věříte. A ještě lepší je Alice, jak tam běhá v tom koženým úboru s brokovnicí v ruce :-)) Pravej akční hrdina. No zkrátka skvělej film, kterej by sice bez Coopera fungoval, ale já díky díky Cooperovi přidám jednu hvězdu navíc. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Alice Cooper a jeho prvý zárez do hororového žánru mohol byť niečim, na čo sa mohlo v budúcnosti spomínať. Držku na to má, charizma síce oproti klipom trochu zadrháva, ale aj tak je najvýraznejším predstaviteľom tohto snímku. Problém je scenár ( kto by to čakal od človeka stojaceho za peckou THE OTHER HELL ) a zároveň aj obludne primitívna réžia, spomínaný scenár pretavujúca na plátno. Je to skôr k smiechu ( nechcenému ) a plaču. Atmosféra je tak spolu s celkom podarenými maskami to jediné, čo stojí za uváženie. A to je sakramentsky málo. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

"Hrají: Alice Cooper". Naprosto přesná informace. Trashová one man show rockového blázna. Ostatní zúčastnění neboli prostí pobíječi much mu pouze přicmrndávají. Nečekal jsem žádný zázrak a taky jsem ho nedostal. Zhruba dvě třetiny filmu se toho moc neděje, mrkneme se na videoklip páně Coopera, projedeme se autem, projdeme v mlze, koukneme na loutkového maxipsa Fíka, několikrát si vyslechneme křik jeho obětí a seznámíme se se smečkou roztomilých pejsků. Pravá zábava se rozjede až s příchodem buranů jdoucích po maxipsím krku. Překvapivě dojde i na několik povedených krvavějších scén a konec. Nu, žádnej velkej odvaz. Za tři. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dnů se světovou kinematografií ()

tron 

všetky recenzie používateľa

(Právom?) zabudnutý španielsko-americko-portorický (wtf?) horor. Fakt žiadny zázrak. Čakal som ťažké béčko a ťažkého béčka som sa síce aj dočkal, ale musím povedať, že hoci som k nemu sadal s otráveným výrazom vpísaným v kamennej tvári, napokon ma celkom bavil, hoci na 3* to predsa len nie je. Jasné, je to béčko ako hrom a zvraty resp. scenár celkovo (vrátane rozpočtu) asi nemá zmysel komentovať. No aj keď to možno znie neuveriteľne, v živote som videl už aj oveľa slabšie horory. Veľa tomu dáva výprava zaspatého osemdesiatkového vidieka, masky sú síce lacné, ale tvorcovia si to uvedomovali a miestami sa im to podarilo celkom šikovne zamaskovať. Gore je drsné (hoci občas fušerské) a kastingu jednoznačne dominuje prekvapivo normálny 36-ročný Alice Cooper. Režisér Claudio Fragasso (Troll 2, Krysy: Noc hrôzy, Zombi 3) sa nezaprie. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama