Reklama

Reklama

Deň zlomu

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvorcovia:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrajú:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(viac)

Recenzie (107)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

V časovej slučke sa rozohráva príbeh, ktorý v každej jednej časti mixuje niekoľko filmov, ktoré ste už určite videli. Niektoré časti skutočne skvelé, iné dosť slabé. Pri 13-dielnom seriály je to však dosť cítiť. Každopádne sa jedná o príjemnú kriminálku s netradičným motívom, Na Hromnice o deň viac. ()

BMAJTZ 

všetky recenzie používateľa

Vedle Firefly dalsi krasna ukazka jak serial pouze s par dily dokaze navodit atmosferu a uz nepusti. Serial je zapletkou podobny filmu Na Hromnice O Den Vice a tedy i velice originalni. A zpracovani vice nez bravurni herecke vykony velice verohodne a i zapletka je dosti chytra. Proste na dlouhy vikend jak stvorene. ()

Reklama

TomikZlesa 

všetky recenzie používateľa

Téměř obyčejný seriál, který se díky vložení Deja Vu stává naprosto vyjímečnou detektivkou, která každým dílem baví víc a víc. Jen velká škoda že začatek byl tak trošku odfláknutý a hlavní hrdina si to přeci jen mohl uvědomit trošku déle. Konec sice trošku nepřehledný, ale každý díl ma skvělý náboj a akci, Seriál u kterého se rozhodně nebudete nudit. Nechápau jak na tohle amici nemohli nekoukat, holt asi neví co se vysíla za hnusy u nás :) . ()

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Krátky, rýchly, jasne plynúci konšpiračný seriál typu Na hromnice o den více ale konečne poňatý vážnejšie. Teda až príliš vážne - ide o narafičenú vraždu na detektíva Hoppera a zároveň o minulosť, o to zachrániť plno osôb naokolo vrátane svojej priateľky, rodiny, neznámej okoloidúcej a podobne. A to stále dookola... No mňa si tento seriál úplne získal. Vďaka Bohu za to, že Američanov seriál nezaujal a mal len 13 častí, tým pádom tvorcovia nemohli variť z prevarenej doby a vytvárať x nezmyselných sérií. Bol pekne ukončený s logickým koncom, bez nejakých výraznejších zádrhelov. Takto mal vyzerať Prison Break. Respektíve, stačilo 2 série. Plus musím pochváliť výborný slovenský dabing. Akurát jednu chybičku tomu vytknem - nedostal som odpoveď na všetky otázky, ktoré ma napadli pri sledovaní - hlavná bola tá akým spôsobom sa mu opakoval vždy ten istý deň. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"DECISION - CONSEQUENCE" ------------ Zaujímavý seriál, ktorý si pamätám ešte z roku 2011 vďaka hláške z televíznej upútavky - "Ráno sa zobudím a je ten istý prašivý deň.". Day Break okrem svojho základného námetu časových hrátok a pomerne kreatívneho scenára nemá čo iné ponúknuť. Navyše, to spiknutie bolo až moc veľké na to, aby bolo aspoň trochu uveriteľné, ale čo tam po uveriteľnosti, keď sa nachádzame v časovej slučke, všakže? Aj keď to nostalgia chce podržať na štyroch hviezdach, nedá sa. Veľmi slabá produkcia. Tri hviezdičky budú akurát. ()

Galéria (82)

Reklama

Reklama