Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

Pugo 

všetky recenzie používateľa

Pripomínalo mi to trocha Vybijanú. Ale tá je o minimálne triedu lepšia. Prečo? Lebo mala charizmatických hercov a vynikajúce gagy a vtipy. Tu film nepotiahne ani Walken, hoci hrá dobre. Fogler je v niektorých scénach úplne trápny ( viď stupídnu hudobnú vložku - vtedy som sa už aj ja cítil trápne ). A strašne ma iritovali niektoré nelogické veci ako napr. vzťah medzi Foglerom a Maggie Q. Plus úplne nezvládnutý finish ako po filmovej tak aj po technickej stránke ( hlavne strih ). ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Pitomých a spíše trapných vtipů se tu najde docela dost, ale ten nápad na kungfu pingpong turnaje na život a na smrt je natolik praštěný, že naštěstí vytváří prostor i pro gagy nadmíru povedené. Je to tak trochu jako Vybíjená vymyšlená recesistickými vysokoškoláky na marihuanovém dýchánku... a dá se u ní slušně pobavit i za střízliva. 7/10 ()

Reklama

Zombi 

všetky recenzie používateľa

Trailery hodně navnadí, film samotný už tak dobrý není. Nápad je přitom fajn, parodie na Bruce Leeho Cestu draka, říznutá sportovními filmy, předvádějící ilegální zápasy v ping pongu :o) Bohužel zpracování pokulhává, tempo je pomalejší, některé vtipy sedí, ale hodně jich jde vedle a Fogler se mi sem nehodí. Zase to trochu zachraňuje slušná stylizace, pěknáá Maggie Q a hlavně Walken, kterej je jako vždy super. Snesitelný průměr. ()

Icefist 

všetky recenzie používateľa

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

oh, crap! mrazení trapnosti v zádech se střídá s cukajícími koutky tak rychle jako pingpongovej míček... scénář mohl být lepší, stejně tak herecké výkony (Christopher Walken snad ve svojí nejslabší roli)... 2 a půl hvězdy za šťávnatou Maggie Q, wunderbarischen deustchen representant Wolfstag a těch opravdu jen pár povedených gagů... předvídatelné, slabé... 50%. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama