Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

Danoboss 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Ale jo celkem to šlo, jen mi přišlo že každý vtip jsem už někde slyšel, ale překvapila mě sešlost známejch herců, co mě už nepřekvapilo byl hlavní Fogler, kterej mi přijde takovej divnej, co mě ještě moc nepřekvapilo bylo to že neuvidíme moc duelů s pinpongem, spíše se film snaží udržet laťku vtipnosti což se moc nepovedlo(především scéna s "prostitutkamy" mi přišla vrcholně trapná) herec hrajícího toho Němce či co to bylo mi připomínal Sandlera a jeho Zohana. a Walken je parádní pošuk. Uspokojivé nicméně né nějak moc dobré. ()

Reklama

uzzi 

všetky recenzie používateľa

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Příjemná odechovka, která Vás přímo prosí abyste vypnuli mozek a smáli se šíleným vtipům.Film mě přišel jako kombinace Vybíjené a Žhavých výstřelů 2 jen o moc horší.Mile mě potěšilo, že tam nebyl žádný vtip o exkrementech a fekalií a pokud byl tak jsem ho nezaznamenal.Herci příjemně přehrávají,trenik jevtipný a ping-pongové matche jsou fajn a k tomu všemu to Maggie Q sluší.Není to film co si bude pouštět pořád dokola ale pokud si chcete odpočinout tak tímhle filmem nic nezkazíte. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Neskutočná hlúpsť, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. Je trapná a nevtipná, hlavný hrdina nesympatický a príšerný herec ale on si to zrejme neuvedomuje. mal by mu to niekto povedať a to že walken je činský chalan je také hlúpe ako keby moje ponožky začali spievať vypalovačku od AC/DC. jedine za čo si to zaslúži tie dve hviezdičky je strašne sexi maggie q, ktorá aj na to že tam má pár scén utiahne v kľude celý film. takže ak ju máte radi ako ja je to pre vás príležitosť vidieť jej dokonalosť v nedokonalom filme, viem že JohnFarst sa teraz bude stažovať že tento komentár je krátky ale po tomto by išli aj tak samé vulgarizmy a ja niesom prasa. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama