Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (177)

plagát

Rýchly ako blesk (1992) 

Až prekvapivo pozerateľný film s Brandonom Lee, sympatické postavy, slušná bojová choreografia, dej nie je zbytočne natiahnutý. Samozrejme príbeh ako taký je tupý, ale to patrí k žánru.

plagát

Vždycky zvítězit (1980) 

Stupídne, nevtipné a nelogické. Od kombinácie Clinta a Buddyho by som čakal ďaleko viac.

plagát

TACHO (2010) 

Nebyť dejovej línie s dvoma anglickými zlodejmi dal by som plný počet, skvelá oddychovka.

plagát

Karate Kid (2010) 

Rozhodne dobré pre fandov pôvodnej série Karate Kida, film má so starou verziou hodne spoločného. Pôvodne som chcel dať 4 hviezdy, ale filmu oproti tej staršej verzii chýbali dve veci. V prvom rade zrejme mladý Jadem Smith nie je až taký dobrý bojovník ako pôvodný Ralph Macchio a hlavne v súbojoch sa zdá, že ostatní musia hodne brzdiť. Druhou vecou je hudba, oproti výbornému "You are the best" od Joea Esposita sa zapamätateľný song v tomto filme bohužiaľ nenachádza.

plagát

Masakr v San Franciscu (1974) 

Predstavte si film, v ktorom je Chuck Norris zďaleka najlepší herec nielen čo sa týka súbojov ale aj čo sa týka herectva samotného... tú jednu hviezdu dávam len z úcty k nemu, inak neskutočne nudný brak.

plagát

Predátori (2010) 

Adrien Brody ako akčný hrdina, to inak dopadnúť nemohlo...

plagát

Expendables: Nezničiteľní (2010) 

Pseudointelektuáli môžu namietať, ale ja som vyrastal na akčných béčkach a toto bolo jedno z najbéčkovejších a teda aj najlepších filmov aké som videl.

plagát

Diablov advokát (1997) 

Byť advokátom je skutočne tvrdé, zachováte sa ako advokát profesionál a hájite každého a ide po vás diabol Al Pacino, zachovávate sa ľudsky a zámerne nepomôžete psychopatovi a pôjde po vás Robert De Niro (Mys hrôzy).

plagát

Robot-monstrum (1953) 

Ja si nie som istý, či som nemal zlú verziu, veď tie veci na seba nenadväzovali ani kompozične ani príbehovo... keďže titulky sedeli, tak to bol asi autorský zámer. Na filme oceňujem koniec, pretože po hodine pozerania na gorilu s prilbou kozmonauta skutočne treba efekt a tie najlepšie efekty sú plastové, trhane sa pohybujúce dinosaury. Na filme ma ale prekvapili na tú dobu nezvyklé erotické scény. Asi to raz niekomu pustím, ak ma nasere.