Reklama

Reklama

Mamičkin maznáčik

  • Česko Maminčin mazánek (viac)
Trailer

Keď malému Jeffreymu (Jon Heder) umrie otec, tým najdôležitejším na svete sa pre neho stane jeho matka. Je na ňu až tak naviazaný, že jej dokonca bráni stretávať sa s inými mužmi. Keď však on sám stretáva dievča, ktorá o neho prejaví záujem, bojí sa jej povedať, že sa mu páči, dokonca ju využije vo svojom podlom pláne. Snaží sa totiž svoju matku od jej snúbenca Mertha dostať tým, že na neho vytiahne všetku možnú špinu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (86)

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Byla to neskutečná kravina o 29 leté pupeční šňůře, která už nějak nešla bezbolestně ustřihnout. Laskavost maminky naštěstí měla své meze a novému papá taky trpělivost brzy došla. Chudák Eli musel bezohledného spratka ještě chvíli vytrpět, než mamelukovi naštěstí došlo, že je trapný kam se podívá. Vtipných vzkazů typu "Nikdy neříkej nikdy masturbaci!" mělo být víc a mohlo to být docela fajn. ()

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Obtloustlý Jeff Daniels neměl chybu a Jon Heder zahrál svůj standardně trapný, přesto vtipný výkon. Mohla to být dost dobrá komedie, které bych neváhal dát 4 hvězdičky, protože stařík Eli Walllach i Anna Faris jako antiglobalizační písničkářka rozhodně potěšili. Bohužel tomu chyběl větší nášup humoru. Měla to být daleko více crazy komedie, než rodinný film s ulepeným koncem. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No, cekal jsem dalsi Hederovo komedii o tom, jak hraje nejvetsiho retarda pod sluncem a je to naprosta kokotina a ona tohle pritom byla docela solidne natocena a v ramci moznosti normalni komedie o chlapkovi bydlicim u matky. Jasne, je to predvidatelny od zacatku do konce, ale Heder nehraje tak vylizany pako jako obvykle a misty se dokonce snazi i trochu hrat, pribeh docela prijemne odsejpa a videt ve vedlejsich rolich zhulenou Faris, starickyho Wallacha, Helberga z Big Bang Theory nebo Chalke ze Scrubs je fajn. Takze sice nikterak zvlast vtipna, ale ani nijak zvlast trapna komedie. A i kdyz to neni na vic nez 3*, tak pro me docela prijemny prekvapeni. ()

ladko odpad!

všetky recenzie používateľa

No občas som mal pocit, že sledujem remake Mr. Woodcocka, ktorý už sám o sebe bol zúfalo nevtipný, ale Mama's Boy ho dokázal "prekonať". Taká neoriginalita a klišovitosť (milenka/dcéra...), až mi bolo na zvracanie. A k tomu žiadny(!) vtipný moment. Ešte aj scény, ktoré boli vtipné v traileri, tak v kontexte filmu boli absolútne nevtipné. Zaslúžený odpad. Gratulujem. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Zajímalo by mě, co je tak špatného na tom, když děcka bydlí u rodičů i v tomhle věku? Proč se netočí břichorvoucí komedie o puberťácích s čerstvě zaschlou maturitou, co zdrhaj z domu, aby byli cool a chudáci rodiče za ně půl roku na to platí dluhy, protože si mistři nevydělaj ani na nájem? Dneska se spěchá do práce, do chomoutu, do porodnice, pro půjčky, z baráku co nejdál od rodičů, a všichni přitom máme pocit, že je to naprosto normální. Bohužel, naprosto normální jsou taky průměrné jednohouby typu Maminčina mazánka, u kterého se sice párkrát pobavíte, ale pod kterým si zároveň klidně můžete udělat poznámku, že vidět ho někdy v budoucnu znova by byla ztrátou času, tolik potřebného k nějakému tomu spěchání. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama