Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlbokých lesoch Západnej Virgínie sa má pod vedením bývalého armádneho plukovníka Dalea Murphyho (HENRY ROLLINS) nakrúcať reality šou v štýle Stroskotanca. Víťaz si má odniesť rovných sto tisíc dolárov. Účastníci musia prežiť v nepriateľských podmienkach divočiny. Nadšení súťažiaci i televízny štáb však čoskoro zistia, že skutočne musia bojovať – a to proti silnej, sadistickej a kanibalskej rodine, ktorej členovia sa podobajú skôr na obludy ako na ľudí. Až keď začnú umierať prví ľudia, podľa slov plukovníka Dalea vysvitne, že pred rokmi došlo v opustenej chemickej továrni k havárii, pri ktorej do potoka preniklo množstvo jedovatých látok, ktoré zabili zvieratá a transformovali potomkov miestnej rodiny na neforemné monštrá. Bez možnosti uloviť si zver či ryby, tak začali klásť pasce na všetkých, kto do lesa prenikli. A teraz ich potomkovia majú nádej na skutočne bohatý „úlovok“... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (401)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Tak jestli má nějak vypadat opravdovej slasher, tak takhle!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mne naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren ... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě výpůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Já teda nevím jak to mají kanibalové s trávením, ale počítám že podobně jako my a tudíž kosti nežerou čili nechápu ty exhibice s prstíčkama v kanibalský rozmlsaný pusince. Jinak ty francouzáky nebo spíš pokus o ně v podání těch mutantů, to byla poměrně nechutná záležitost, nejíst večer jen jabko, zřejmě si obsah mýho žaludku udělal procházku do hajzlu. Nemůžu si pomoc, ale mě tam až na Henryho samozřejmě, přišli všichni hrozně nesympatický. U těch degenů to je jasný, ale ta parta mladejch na mě působila hrozně uměle. Vrcholem všeho byla ta čokoládová holka, která měla bejt za drsňačku, přitom na první pohled bylo jasný, že by nezvládla ani výstup na Sněžku. Bohužel napětí asi přišlo na natáčení s omluvenkou od lékáře a šlo si lehnout, protože ve filmu žádný nebylo. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

V niečom to bolo lepšie ako jednotka a v niečom horšie. Jednotlivé vyvražďovačky boli lepšie zvládnuté a pridalo sa na krvi aj gore efektoch. Scenár sa mi zdal tiež zaujímavejší a masky ušli. Na druhú stranu sa však postavy chovali ešte hlúpejšie ako v jednotke a maník z Vietnamu vyznel skôr komicky ako neohrozene. Mutanti sa mi zdali ešte viac nezničiteľní ako predtým. Jedného prejde auto, on sa iba opráši a ide ďalej. Druhý tresne lebkou o kameň, sekne krkom a všetko v poriadku.... Inak celkom spokojnosť. 60/100 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)
  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené