Reklama

Reklama

Susedia

(seriál)
Slovensko, (2006–2022)

Scenár:

Andy Kraus

Kamera:

Peter Bencsík

Hrajú:

Andy Kraus, Peter Marcin, Viki Ráková, Zuzana Tlučková, Marta Sládečková, Helena Vondráčková, Eva Matejková, Martin Malachovský, Ivan Vojtek (viac)
(ďalšie profesie)

Série(10) / Epizódy(164)

Obsahy(1)

Na základe diváckej odozvy na krátke scénky v relácii Hurikán, v ktorých sa stretli rodiny Františka Stromokocúra (Peter Marcin) a Lászla Komároma (Andy Kraus), sa ich tvorcovia a televízia Markíza rozhodli preniesť ich osudy do samostatného komediálneho seriálu. Manželské dvojice síce bývajú vedľa seba, ale temperamentom, názormi a životným štýlom sú si dosť rozdielne. Zažívajú spolu humorné situácie založené na nedorozumeniach a náhodách, ktoré prináša život. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Simon.Dobes k tomuto seriálu (8)

Season 4 (2018) (S04) 

Treba podotknúť, že Zuza, Ildikó ani Marta už nie sú také, aké boli v predošlých sériach. Niekedy mám pocit, že sú to iné postavy. Veľmi ma potešil poštár, ktorý dostal aj viac priestoru a dúfam, že ho bude mať viac a viac. Pri mamičke mi chýba zass cigareta. Boli tu slabšie epizódy, ale niektoré boli výborné. Ako oddychovka, popri ktorej robím niečo iné alebo sa chcem len uvoľniť a úprimne zasmiať, to funguje skvelo. ()

Spoločná kancelária (2018) (S04E20) 

Posledné časti išli výrazne dole, Ildikó začala byť nesmierne otravná a každá časť bola kvázi o tom istom. Táto časť to ale zmenila - nové prostredie a postava predsedu lesnej správy. Cez túto epizódu som sa bavil, zaryla sa mi do pamäti a je to jedna z mála nových častí, ktorá by sa dala dať na rovnakú úroveň ako niektoré epizódy starých sérii. ()

Osy útočia (2018) (S05E04) 

Vydarená epizódka. Potešil návrat Františkovho otca a jeho ''Do psej matere!", ale i scénka s poštípanými jazykmi. ()

Season 9 (2021) (S09) 

Deviata séria je síce najdlhšia, ale podľa mňa aj najslabšia. Najväčšia chyba, akú v tejto sérii spravili, bola aj do tohto oddychového seriálu zakomponovať koronu. ()

Bude svadba? (2021) (S09E10) 

Na to, že to je svadobná epizóda, sa mohli posnažiť trošku viac. Mohli vrátiť Zuzaninu sestru Marcelku, poprípadne postavy z Uragánu. Mohlo to byť veľkolepé, veď predsa ide o svadbu detí hlavných postáv. Bolo to celé také zbrklé. ()

Svätý Hubert (2021) (S09E15) 

To, ako malý Ágoston utekal, bolo veľmi vydarené. ()

Pes (2021) (S09E21) 

Tak takto som sa už dávno nezabavil. Z tejto časti som mal feeling ako pri prvých troch sériách. Lászlo so psom, zvonenie Ildikó či Habera, to všetko ma neskutočne rozosmialo. Určite epizódu zaraďujem k najlepším tohto seriálu. V tejto sérii to šlo výrazne dole vodou, ale táto časť to úplne vyzdvihla hore. Len tak ďalej! ()

Šeng fuj (2021) (S09E22) 

Opäť sme skĺzli naspäť. Pani upratovačka je ale podarená. ()

Reklama

Reklama