Reklama

Reklama

Vzoprieť sa obrom

  • Česko Vzepřít se obrům (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Šest let trénování středoškolského fotbalového týmu Orlů nepřineslo Grantu Taylorovi žádné dobré výsledky, natož vítězství. Navíc teď musí čelit zdánlivě nepřekonatelným pracovním a osobním potížím, a to se pak na konec trenérské kariéry pomýšlí snadno. Ale po jednom nečekaném setkání v sobě Grant objevuje víru, jež mu dodá sílu vytrvat. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (82)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Ono je to fakt pekný a milý film. Akurát mi príde nepatrične malicherné modliť sa za víťazstvo v nejakom športe. Autorita podľa mňa nevyplýva automaticky, len z božej vôle, ale aj z toho, ako sa jej nositeľ chová. Ak sa chová zle, sám spochybňuje svoju autoritu, až ju stratí. Nemyslím si, že Boh splní všetky modlitby, tých čo sa modlia, hocako vrúcne. On vie, čo robí a nie je automat na plnenie snov. A na rozdiel od väčšiny Američanov si nemyslím, že úspech je nevyhnutným znakom božej priazne. Niekto musí aj prehrať, ba čo viac niekto musí byť posledný, tak to má byť. Boh je duch a je veľký už len tým, že existuje. To najcennejšie, čo dáva človeku, je on sám. On sa duchovne dáva víťazom aj porazeným, ako sám chce. ()

Joll 

všetky recenzie používateľa

Na nízkorozpočtový snímek slušný film, který totálně zkazila hloupě americká agitka na Boha, které veškeré kvality tohoto filmuý táhne dolů, věřím, že zámořským haburgrožroutům se to líbit bude ale v našich spíše ateistických končinách to může vyvolat buď smích nebo zvracení.ale možná se mýlím možná stačí věřit, že se vám film líbí a začne se líbit :D ()

Reklama

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

Filmy zamerané na propagáciu náboženstva či idealizovanie skutočnosti mi nie sú absolútne po chuti. K sledovaniu tohto som bol viac-menej donútený na hodine náboženstva. Zo začiatku som zostal celkom prekvapený: žiadne prehnané kresťanské keci, vykreslenie ťažkej životnej situácie obyčajného trénera futbalu a jeho ženy a nenudiaci dej. To, ale bol len začiatok. Vedel som, že je už zle, ale scéna, pri ktorej sa všetci členovia týmu začnú modliť na ihrisku ma dostala do kolien (pripomínam na AMERICKEJ strednej škole !!!!!). A od tej chvíle bolo moje utrpenie maximálne (som síce kresťan, ale dávam prednosť inému spôsobu presadzovanie ideí ako naša úžasná cirkev). Čudejete sa ako dokázal MacGyver robiť všetky tie fajn vecičky? Tak vedzte, že MacGyver bol oproti tomu čo sa deje v tomto filme kurz technického inžinierstva. Tu vám totiž stačí nejaká tá modlitbička a máte vyhratú celú sezónu. Je vedecky overené, že duchovná motivácia a vnútorná sila dokážu divy, ale aby taký chabý tým dokázal porazit technicky o niekoľko úrovní lepšieho súpera je naozaj priveľa. To prudké zlepšenie vlastne úplne všetkého je tak neuveriteľné a absurdné, že je to k smiechu. ()

canucks333 

všetky recenzie používateľa

,,Čo je s Bohom nemožné?" Tak ako prvé: Toto je film pre kresťanov ! Nemá silu aby neveriaceho, človek, dostal k viere a ani to nechce. Je to film na povzbudenie vo viere, nie na prinášanie viery. Je to kresťanský film pre kresťanov. Nepáčil sa mi tak, že by som z neho padol na zadok, alebo, by zmenil môj život. Citáty z Biblie, zaujímavé myšlienky a celkom pekná pointa so slušnými hereckými výkonmi však dostačujú priemer a tak pod 3* nejdem. Za veľké negatívum filmu považujem fakt, že až príliš hrá na city a happyending je až príliš ideálny. Ale týmto patosovým vyznením môžme zachytiť aj myšlienku, ktorá je snáď jediná, ktorá môže potešiť aj dušu neveriacich. Keď sa snažíte na maximum a idete za hranice svojich síl všetko je možné Rozhodne tento film správne nemôže vnímať nikto, ktorý kresťanstvo považuje za staromódne, naivné a doslovné. Ja som veriaci a som kresťan, nehanbím sa za to ani to neskrývam, zisťujem, že život vďaka Bohu je plný radosti a lásky. Pretože každý správny vodca nie je otrokárom, ale svojím poddaným pomáha a stará sa o nich. Čo sa technickej stránky filmu týka, tak scenár je naozaj až trošku prehnaný a myslím, že aj pomerne nadnesený. Naivní hádam iba čo sa správania ľudí týka. Alex Kendrick natočil zaujímavý filmík, ktorý neveriacich asi pobúri a niektorých kresťanov neurazí, niektorých nadchne. U mňa je to solídny priemer, ktorý ma nemá prečo poburovať. Najkrajšia scéna jednoznačne vo chvíli keď Brock prekonáva s Jeremym na chrbte celé ihrisko. To bola chvíľa plná zimomriavok. Videl 2X ( druhý na kresťanskom premietaní) v českom dabingu ------------- 60% ()

Doomer odpad!

všetky recenzie používateľa

Bůh absolutního rachotu, JEŽÍÍÍŠ JEŽÍŠŠŠ TĚ MILUJE!!!, prostě o fotbalovém teamu co pořád prohrává, pak trenér přijme krista a začne o tom nonstop mluvit a samosebou pak všechno vyhrajou jak v am. fotbale tak v osobním životě.... takovou blbost teda nežeru. btw celkem by mě zajímalo proč si myslí že Ježíšek pomáhá fotbalovému teamu v americe když nepomáhá ani hladovějícím a nemocným lidem nikde na světě. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (9)

  • Ve filmu se objevuje portrét Marka Richte, hlavního fotbalového trenéra na univerzitě v Georgii. (Miuri)
  • Film byl nejprve natočen jako HD video, později byl však přenesen na film. (Miuri)
  • Když trenér Grant Taylor (Alex Kendrick) dostane nové auto, je červené a má SPZ. Ale když se manželka dozví, že je těhotná, auto je zelené a SPZ nemá. (Kuny27)

Reklama

Reklama