Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

AxelWers 

všetky recenzie používateľa

V tej záplave slovenskej tvorby v poslednej dobe, jeden z tých lepších sitkomov. Ak nie najlepší. Celkom som si to zvykol pozerať. Náhodného diváka nemusí zaujať, dlho som tento sitkom ignoroval, ale stačilo pozrieť si pár epizód a potom sa človek už do toho dostane. Pozor, jedna vec ešte: Na tomto sitkome pekne vidieť ten progres, ako sa počas celej tej doby vyvíjal a mne osobne sa oveľa viac páčia tie epizódy, kde hral Peter Sklár, aj tie dialógy boli časom viac prepracované a vtipnejšie ako na začiatku. Preto nie je dobré, keď sa hodnotí len podľa dvoch-troch epizód z jednej série. Nakoniec môžete si pozrieť na webe epizódy z prvej série a povedzme zo siedmej, sami uvidíte ten drastický rozdiel. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som "Mafstory" uvidel prvý krát, hovorím si, že to bude len ďaľší televízny odpad. Ale časom mi tento seriál tak prirástol ku srdcu, že som sa snažil nepremeškať žiadnu novú časť. Humorné príhody mafiánskej rodinky z Veľkého Medera sa mi silno zapáčili. Najväčší boss Ali Krasňanský, jeho preafektovaná frajerka Pipina, Aliho pravá ruka úderený Banán, Banánova mama Márgit, ustrašený účtovník Milanko zvaný Krtek, večne ožratý doktor Béla a primitívny násilník Prco, sú postavy z tohoto doposiaľ najlepšieho sitkomu česko-slovenskeho. *** ()

Reklama

klapqua 

všetky recenzie používateľa

divadelný príbeh gu na gu english is easy atd. ma bavil, preto som šla aj do seriálu... zo začiatku nuda, potom sa to trochu rozbehlo a napokon zase nuda... boli diely keď ma to fakt bavilo a pozerala som to pravidelne... teta márgit bola mne protivná, ale banán ok... alinko určite skôr ako rudynko, pipina super, rovnako ako vkuse ožratý doktor veterinár béla=)) ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Tak ako v prípade Profesionálov, aj Mafstory bolo zo začiatku zaujímavé a vtipné. Scenáre sa však rýchlo začali otrepávať a už som mal postupom času pocit, že to je jednoducho stále o tom istom. Veľmi slabá rôznorodosť situácií. Každopádne písať vtipné scenáre každý týžden 5 rokov nie je sranda. Pravdaže na slovenské pomery je to špička, lebo tu nič iné momentálne v ponuke vtipnejšie nie je a to je veľmi smutné. ()

Kreuston 

všetky recenzie používateľa

Prve serie som velmi nezral, Roman Fratric mi bol dost proti srsti a nepripadal mi vtipny, ale s prichodom Petra Sklara na jeho miesto sa tento serial vysvihol medzi moje oblubene sposoby kratenia volneho casu a zlepsovanie nalady. A ked si to porovnate s roznymi panelakmi, ordinaciami a inym dnom zumpy, co sa tlaci do primetime, tak je to hotovy poklad. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Námet dielu Feďovo dedičstvo vychádza z filmu Podivné dedičstvo (1972). Okrem samotnej témy deja na film odkazujú tiež niektoré repliky hercov, ktoré sú takmer totožné s hláškami zo spomínaného filmu. Sú to vety ako: "Banán, keby si ty držal hubu, možno sa dozvíme, kto to je." / "Tu sú veci, ktoré mal tvoj otec oblečené, keď sme spolu boli poslednýkrát na akcii." Podobný prípad inšpirácie dejom iného filmu sa odohral tiež v dieli Klub bitkárov. (Hudino)
  • V deviatej sérii pribudla Banánova (Peter Batthyany) izba a zmenila sa úvodná sekvencia. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama