Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svet sa znovu ocitol na pokraji katastrofy. Keď dostane špeciálny oddiel americkej námornej pechoty Navy Seals úlohu, aby zničil severokórejskú raketovú základňu a odvrátil tak možný atómový útok, neúspech nepripadá do úvahy. Misia je však neočakávane prerušená a hlboko v nepriateľskom území zostanú odrezaní štyria vojaci. Ak chcú prežiť, musia premôcť povstalecké sily, ktoré usilujú nielen o životy ich samých, ale aj o životy spojencov a všetkých obyvateľov slobodného sveta... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (91)

Derek 

všetky recenzie používateľa

na to ze je to becko urcene priamo na dvd to ma celkom slusny zaciatok a dobre naslapnute, potom sa vsak jednotka dostane za nepriatelsku liniu a clovek sa zacne tesit na akcnu jazdu ktora by sa mala zakone rozputat. to sa vsak nekona. kamen urazu je hlavne v otrasnej rezii akcnych scen ktore su totalne neprehladne, strasne zostrihane a hlavne otrasne nasnimane (kamera je celkovo dost otravna, lebo i pri kludnejsich pasazach sa stale pohybuje, nervozne tika a stale takto prudi). dej je deravy co by sa akcnemu filmu dalo samozrejme odpustit (ide o becko takze netreba ocakavat nejaku genialitu), sem tam nejaka do oci bijuca tupost sa tiez najde (hlavny hrdina bez zemravanie trafi svetlomet na 100 metrov ale robi mu problemy odrovnat severokorejcanov na 20 metrov), ma to tiez pateticke flashbacky a samozrejme posolstvo ze usa je jednicka:-) ale raz sa to da prezit. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Este tak uvod ma celkom bavil. Mam rad zapletky, ktore sa tykaju Korey. Lenze po chvily sa ukazalo, ze aj ked sa film tvari strasne seriozne a inteligentne, tak vo vysledku je to len kopa nudnych kecov kravatakov na vysokych miestach. A ked uz konecne dôjde na nejaku akciu, tak to je uplna katastrofa. Hnusny filter, divna kamera, nezaujimava akcia. Proste este väcsia nuda ako tie neznesitelne kecy. Jediny klad toho filmu je, ze nevyzera tak brutalne podfinancovane ako to je dnes u videobeciek zvykom. Ale to ja fakt malo, aby malo zmysel vidiet tento odpad. ()

Reklama

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Předchozí kinosnímek se odehrával v Bosně, druhý a už dějově skromnější videosnímek se podíval na dění v Severní Korei. Změna je hodně výrazná. Dějově slabší, avšak akčnější a v rychlejším tempu. Námět se drží prvního snímku, takže tu je opět převážně kritika vlastní politické síly a způsobu velení. Žádné oslnivé herecké výkony, dramatizace či nějaké napětí nelze očekávat. Jen prostoduchá střílečka, jak se na obyčejný akční videofilm sluší a patří. ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Vezmeme-li v potaz, že se jedná o D2DVD pokračování, tak musím říct, že se jedná o velmi zručně natočený kousek...jo jasně, je tu plno blbostí a nelogických okjurů...ale na to v tomto případě sere pes. Film nenudí a o to tu myslím šlo. Navíc ani jednička na tom z hlediska reality nebyla vůbec dobře.. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[5.5/10] Pokračovanie výbornej jednotky. V tomto filme ma zaujal tak ako v jednotke príbeh, táto vojenská tematika ma celkom baví a tento námet je tiež fajn, film síce úvod nemá hocijaký, ale potom sa to už rozbehne. Putovanie vojenskej jednotky na osamelej časti bolo fajn, no aj tak som im ani tak moc nefandil. Herci sa dali, ale nikto z nich ma nejak extra nezaujal, ale záporáci celkom ušli. No v prvom rade ide o akčný film, pre akčný film je treba akčné scény. Dvojka ich má dosť, ale tak kamera je niekedy dosť roztrasená, akcia je skôr priemerná, streľba atd, niektoré dobré veci sa tu nádju. Plus má aj dobré prostredie. Jednotku mám veľmi rád, táto časť spolu s trojkou sú podľa mňa zbytočné projekty, ktore ma bavili maximálne tak na dve pozretia. Ale toto je o trošku lepšie ako trojka, no aj tak by to potrebovalo viac vecí vylepšiť. Za nepriateľskou línou 2 je len priemerné pokračovanie, ktoré sa aj s trojkou vo svete akčných filmov ľahko stratí. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama