Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od smrti poručíčky LaGuertovej uplynulo šesť mesiacov. Debra, ktorá neuniesla ťarchu výčitiek za jej vraždu, odišla od miamskej polície do súkromného sektoru. Prerušila styky s bratom Dexterom aj ostatnými kolegami z policajného zboru a ako súkromný detektív vyšetruje prípad priekupníka Briggsa, s ktorým si sama začala vzťah a teraz ho prenasleduje na úteku ako zločinca. Policajné oddelenie vrážd rieši ďalší prípad sériového vraha – našlo sa telo obete, ktorej vrah vyňal časť mozgu. Prípad prichádza konzultovať renomovaná neuropsychiatrička, dr. Evelyn Vogelová. Dexter sa k nej chová rezervovane, pretože cíti, že by mu mohla veľmi skomplikovať život. Veľmi ho však prekvapí, keď už onedlho zistí, že majú veľa spoločného a ich životy sa už v minulosti preťali... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (6)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozor, následující komentář obsahuje vulgarismy!! Jak se dá zkazit seriál, který má i v osmé sezóně slušný potenciál a scénáristu, kterého jeho práce stále ještě baví? Tak, že se připosraní pokrytci z vedení studia rozhodnou aplikovat úžasnou cenzuru Made in USA. Mohl bych se pokusit najít v sobě pochopení, pokud by seriál spadal pod Disneyho vymývače mozků, ale takto...Protože byl ten cenzorský vyjebanec Američan, nesmí být vidět, co mají lidi běžně pod oblečením, a z Debřina mluveného projevu zbude torzo, kvůli kterému na mě její postava působí dojmem těžkého retarda, ale food carving aplikovaný na lidský mozek je naprosto v pohodě. Kurevsky jsem se nasral, a to, co cenzor idiotsky vyretušoval, jsem si tady musel vykompenzovat. Epizoda jako taková nebyla vůbec špatná a hodnotil bych ji čtyřmi kousky, dvě hvězdičky ale padly na konto tupého cenzora a pitomců, kteří ho zaplatili. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Radikálny záver siedmej sezóny si vyžadoval aj radikálny začiatok tej ôsmej. Debra na tom nie je psychicky vôbec dobre a v práci má Dexter novú kolegyňu, ktorá o jeho minulosti vie možno viac, než samotný hrdina. No a máme tu nového masového vraha vyžívajúceho sa v obzvlášť šťavnatých vraždách. Čo chcieť viac, pilot osmičky ma poriadne našponoval. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Se sedmou sérií jsme se nerozloučilu jen s jednou z hlavních postav, ale i s vysokými čísly u Dextera, kdy hned leccos z kraje sezóny indikuje, že konec nebude takový, jaký by si Dexter zasloužil. Ale zatím nehážu flintu do žita, ještě není všem vraždám konec. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama