Reklama

Reklama

Agent protidrogového úradu DEA, detektív Tad Gruzsa (Laurence Fishburne), potrebuje urobiť obchod s mexickými drogovými mafiánmi a vymeniť svojho zajatého partnera za ich americkú drogovú spojku Bobbyho Z. Problém spočíva v tom, že Bobby je mŕtvy a na výmenu nepoužiteľný. Našťastie, vo väzení práve sedí bývalý mariňák Tim Kearney (Paul Walker), neposlušný chlapík, ktorý je Bobbymu neuveriteľne podobný. A keďže o Bobbyho smrti vie zatiaľ len polícia, rozhodne sa agent použiť na výmenu Tima. Ak všetko pôjde podľa plánu, Tim získa slobodu. Ale čo sa stane, keď sa im situácia celkom vymkne z rúk? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (79)

ivan_drago 

všetky recenzie používateľa

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tož vskutku úsměvný akční kousek, který je svým způsobem tak blbý až je dobrý. Dobrý znamená průměrný. Je tu několik docela dobrých akčních scén i přestřelek, je tu i množství stupidních až nelogických situací, ale Paul Walker podal slušný herecký výkon (já s ním nikdy neměl nějak velký problém, svoje si odvedl). Olivia Wilde patří mezi moje nejoblíbenější herečky – já tuhle babu vždycky žral – hlavně tedy po vzhledové stránce, ale jako herečka je taky dobrá. Ten konec na mostě byl sice debilní, ale co už. Neškodný filmeček na jedno podívání. ()

Reklama

Maki89 

všetky recenzie používateľa

pomerne neznamy film s dobrym hereckym obsadenim, kopou znamych tvari, idiotskym pribehom ale zato s vybornym Walkerom a prekrasnou Oliviou Wilde, ktorej sa staci usmiat a hned je svet krajsi... inak je to ciste akcne americke becko s klasickym happyendom... ale tych par minut nikomu neuskodi...7/10 ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý určite nemal vyššie ambície, len na nejakú chvíľu pobaviť diváka po únavnom dni. Natočené to ale rozhodne nieje skromne, badať na tom schopnú ( nielen ) akčnú réžiu a herci hrajú viac než slušne. Napchať do toho väčší rozpočet a aj vyššie ambície, mohla sa z toho stať pôsobivá kino kultovka. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Paul Walker, Laurence Fishburne, Oliwia Wilde...slušné obsadenie...to si kuknem...Zámena osobností, nič nové pod slnkom, akcia slabá a málo, hlášky nudné aj na Paula Walkera, kde je to čo som márne hľadal...aha zaujímavý koniec, wtf o čom bola hodina dvadsať, keď všetko je zlé...našťastie Oliwia Wilde to zachraňuje svojou krásou a charizma Paula Walkera...konečne titulky...Jaj mohol to byť hláškujúci, akčný film namiesto toho to bolo nudné, neakčné, skôr ako dráma na tému "Všimne si niekto, že nevyzerám ako on". P.S. Mohli využiť potenciál skutočného Bobby Z P. S. S. Ten "starký" tam čo robil...povie mi niekto? ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené