Reklama

Reklama

Ilúzia lásky

  • Česko Iluze lásky (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Na svojom turné po Veľkej Británii v roku 1926 ponúkne slávny kúzelník a iluzionista Harry Houdini (Guy Pearce) vysokú sumu za možnosť kontaktovať v záhrobí svoju matku, ktorá zomrela pred trinástimi rokmi a on sa s jej smrťou nedokázal vyrovnať. Medzi podvodníkmi hľadá skutočné médium s paranormálnymi schopnosťami, až narazí na chudobnú herečku Mary McGarvieovú (Catherine Zeta-Jonesová), ktorá si zarába ako falošné médium. S pomocou dcéry Benji (Saoirse Ronanová) najprv vyzvedá informácie o ľuďoch v publiku, a potom predstiera, že kontaktuje ich blízkych v záhrobí. Houdini je šokovaný, ako veľmi sa Mary podobá na jeho zosnulú matku a pomaly podlieha jej čaru. Aj ona sa do slávneho iluzionistu zamiluje a práve jej láska skomplikuje pripravovaný podvod. Aj keď má Mary dobrú príležitosť, nedokáže Houdiniho na seanse podviesť a zahrať pred ním falošný kontakt s duchom jeho matky. V tej chvíli však do situácie nečakane zasiahne jej dcéra Benji... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

jony5

jony5 (hodnotenie, recenzie)

V org.ang. zneni pocut Skotsky slovnik, slovicka ako oot alebo wee girl, for a wee short while.. a dalsie. Colovek niekedy nevie o co prichadza ak pozera filmy z dabingom:)

bajahor

bajahor (hodnotenie, recenzie)

Catherine tam vypadala divne,uz se podle me na ni dost podepisuje to,jak starne.Ale mala hrdinka to aspon trosku zachranila

marcel10sk

marcel10sk (hodnotenie, recenzie)

na imbd je uz na tom pociatocna recenzia a z netu som o tom cital len same superlativa, uvidime kazdopadne Guy Pearce je u mna pan herec po tom co som videl memento.

formelin

formelin (hodnotenie, recenzie)

..no nevypada to zle.. ale nechapu proc radsi nenatoci neco poradnyho o Harry Houdinim, prece jen by si to uz zaslouzil..

Reklama

Reklama