Reklama

Reklama

Chrobák

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Náhodné setkání servírky Agnes s narušeným válečným veteránem Peterem se mění v horor, když jsou atakováni hordami brouků! Je to však skutečnost, nebo se stali oběťmi halucinací? Další snímek mistra hrůzy W. Friedkina, režiséra filmu Vymítač ďábla. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Divnej film. Hodinu se absolutne nic nedeje, kdy clovek sleduje chlapa a zenskou, ktery se skoro neznaj, ale bydli spolu, odrikavaj krecovity dialogy a vypadaj oba dost mimo. Posledni pulhodinku se sice vytvori docela slusna atmosfera paranoii, kdy se clovek ani v zaveru nedozvi, co bylo vlastne pravda, ale uz to vyslednej dojem z filmu moc nezvedne. Nicmene jsou tu dve pekny drsny sceny a jedna naprosto brutalni s klestema a zubem. Celkove sem se sice nenudil, protoze jsem byl zvedavej, s cim se na me Friedkin vytasi, ale ve vysledku nic moc. ()

Filmárik 

všetky recenzie používateľa

Nádherná sonda do chorej mysle narušeného človeka zobrazujúca taktiež neuveriteľnú silu sugescie voči okoliu aj sebe samému. Až do záverečného rozuzlenia filmu nemá divák úplne jasno či je blázon on alebo je skutočné to o čom dve hlavné postavy viac ako hodinu a pol zapálene diskutujú. Nedať tomuto filmu šancu môže byť pre mnohých vykúpenie z nudy ale pre fanúšikov komorných dusných temnôt taktiež veľká strata. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Bug nie je divácky ani príjemný film. Je ale pozoruhodný a oceniteľný. Tým, ako dôveryhodne a psychologicky precízne zobrazuje prepad slabého jedinca do maximálneho paranoídneho pekla. A zaujímavou myšlienkou, že partnerskými vzťahmi nielen získavame, ale aj strácame. Bug je vlastne tak trochu iná romanca o osudovom stretnutí dvoch stroskotancov. Romanca podľa Williama Friedkina... ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom rozhodovaní sa prikláňam k nižšiemu hodnoteniu, pretože predsa len to bola do trištvrťky filmu nuda, ktorej sa nedarilo rozbehnúť. Navyše herci hrali nevyvážene a až ku koncu do toho vkladali viacej ako sa zdá. Záver bol pomerne strhujúci, no zase nechcem to moc vychváliť, ale zachraňuje celý film. Tento film by som určite neradil k hororu, ale skôr do psychologického žánru. Plusom filmu sú silné pocity, ktoré film vo vás určite aspoň z časti zanechá, ale sú skôr depresívne. 45% ()

bila.tecka 

všetky recenzie používateľa

Ten film je o manipulaci. Jak snadno lze z opušteného a ze ztrátou dítěte nevyrovnaného člověka udělat paranoika. Zpočátku pečlivě budovaná atmosféra osamoceného motelu s dvěma lidma na palubě se hroutí, když se naplno projeví schizofrenní "nálady". Škoda že není věnováno více prostoru proměně postavy Ashley Judd, právě v tomhle byla největší síla filmu. Z divadelní hry se dá vyrobit obstojný scénář, tady se to bohužel nepovedlo. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (9)

  • William Friedkin prohlásil, že dělat v místnosti zabalené do staniolu, byla fuška. Všichni, kteří se v místnosti pohybují, totiž byli vidět v odrazech od staniolu. (Terva)
  • Michael Shannon si zopakoval svoju rolu, ktorú predtým stvárnil v rovnomennej divadelnej hre. (Mordenroth)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes v květnu 2006. Režisér William Friedkin získal Cenu kritiků. (Terva)

Reklama

Reklama