Reklama

Reklama

Stratené duše

(seriál)
  • Slovensko Spriaznení duchovia (viac)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvorcovia:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrajú:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Astaroth12 k tomuto seriálu (6)

Pilot (2005) (S01E01) 

Pilotný diel zatiaľ za veľa nestal. Mal malo dramatický a nevýrazný príbeh, ktorý i keď sa točil okolo nezvestného vojaka z Vietnamu aj tak tých emócii tu bolo veľmi málo. Tak zatial viac než ducharský príbeh má ťahá v tomto seriály hlavne sympatická Jennifer Love Hewitt, ale dúfam, že to bude lepšie aj po scenáristickej stránke. Slabé 3*. ()

Priecestie (2005) (S01E02) 

Tento príbeh už mal aj silnú emocionálnu stránku a narábal s ňou naozaj citlivo a uvážene. Nečakal som, že hned druha časť tohto seriálu sa bude zaoberať tak tažkou témou. Silne 4*. ()

Dvojičky (2005) (S01E03) 

Príbeh dvoch sestier je už veľmi častou témou filmárov a tento je rozhodne jeden z tých lepších, aké som zatial videl. A aj keď o originalitu sa tu nehrá, ale dramaticky je celkom na urovni. ()

Uzdravené srdcia (2005) (S01E04) 

Príbeh je taká romantika až za hrob, ktorá nemá  do takto ladeného príbehu čo nove ponúknuť. Slabé 3*. ()

Stratení chlapci (2005) (S01E05) 

Títo stratení chlapci zo sirotinca ma oslovili a to aj keď podobný príbeh vídavam v takýchto seriáloch často. A tento príbeh je rozhodne slušne spracovaný, len škoda, že sa seriál boji troška pritlačiť na pílu, aj tu by sa to rozhodne pýtalo. Preto mi to stále pripadá ako celé robene len pre detské oko a aj čarodejnice v tomto boli odvážnejšie. ()

Návrat domov (2005) (S01E06) 

Návrat domov ma aj jeden diel z hrozby z temnoty a aj keď majú spoločnú ducharsku tematiku, tak oba sú aj tak celkom odlišný. Bratia to vedeli roztočiť aj na začiatku skvelého seriálu, ale tu sa to zatial až tak nedarí. Aj táto časť o hľadaní biologickej matky dopadla len vlažne a žiadne emotívne či dramatické momenty tu neboli. Slabé 3*. ()

Reklama

Reklama