Reklama

Reklama

Stratené duše

(seriál)
  • Slovensko Spriaznení duchovia (viac)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvorcovia:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrajú:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Akira777

Akira777 (hodnotenie, recenzie)

Celkem zajimavý serial. Všechny charaktery byli dobrý ale nejlepší Payne

misinka88

misinka88 (hodnotenie, recenzie)

me se tento serial libi konecne nejakej serial o duchach na kterej se da normalne koukat a tereotypni nevim uz 8 a 9 dil mam dojem ted si nejsem jista na sebe navazovali a docela prekvapivej dej ale to je nakazdym tady se filmi hodnoti podle akcnosti efektu atd jenze ja treba nepotrebuji k dobremu serialu milion efektu napriklad hymim a podobni co se vychvaluji do nebes se me totalne nelibi a todle je dobrej serial a jeden zmala na kterej se da koukat

Addams-SK

Addams-SK (hodnotenie, recenzie)

TV JOJ prave (februar 2010) vysiela 2. seriu - kazdu nedelu predpoludnim po 2 casti.

NinadeL

NinadeL (hodnotenie, recenzie)

Co jsem tak četla, tak ve štábu prý na takové věci věří :) Jenn Love H. to potvrdila i v jednom vystoupení v Ellen...

Renie42

Renie42 (hodnotenie, recenzie)

možná to někomu může zdát stejný, ale je tam pokaždý jiný příběh. možná na tom něco je a třeba existuje někdo, kdo ty duchy vidí a možná to je jenom fantazie scénáristů

NinadeL

NinadeL (hodnotenie, recenzie)

Stereotypní? Možná, ale pak stereotypní všechny detektivky :) Tohle má něco navíc.

Goldenapp

Goldenapp (hodnotenie, recenzie)

mně se to nezdá stereotypní, protože v každé scéně má Jenny jiné hadříky, takže pohodička

Bubbo

Bubbo (hodnotenie, recenzie)

Začiatok prvého dielu sa mi zdal celkom fajn, ale fakt iba začiatok.Dosľ som sa nasmial na tých otrepaných dialógoch, počuté uz x krát x béčkach.Ale keď chcete vypnut, da sa na to pozerat.

nela28

nela28 (hodnotenie, recenzie)

celkom v pohode serial, myslim si ze je sice podobny ako nezvestni...tham tiez jedno divca malo vizie..ale celkom tho ujde ..cize moje hodnotenie je **** mne sa to paci :)

Reklama

Reklama