Reklama

Reklama

Tentokrát nejde známej partičke o zisk, ale o pomstu. Danny Ocean (George Clooney) sa snaží pomôcť starému priateľovi Reubenovi Tishkoffovi (Elliott Gould). Ten vsadil na nesprávnu kartu a pustil sa do stavby hotela s falošným kamošom, prefíkaným Willym Banksom (Al Pacino), ktorý sa ho snaží o luxusnú nehnuteľnosť pripraviť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (617)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dvanástka bola jasným príkladom toho, že aj napriek hviezdnemu zástupu hercov jednoducho nedokázala upútať. To bol hlavný dôvod, prečo som sa bál o osud ďalšieho pokračovania. Tretí diel lúpežných fínt však mal jedno veľké plus. Al Pacina. A film navyše dokázal, že sa mužská parta dokáže zaobísť aj bez ženského šarmu. Celkový efekt konečného podvodu síce nebol až taký prevratný a okúzľujúci ako ten, ktorý sa mi naskytol v jednotke, humornosť tiež mierne opadla, no napriek tomu precíznosť spracovania, pohoda, ktorá sála z každej scény a spracovanie priebehu celého oblafnutia mi stačí dať filmu pekných 75%. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Taková fajne a s grácií nastavovaná kaše. Dannyho parťáci vždycky byli o tom samém a ani ve třetím díle nebude žádná výraznější výjimka. Herci předvádí slušnou práci a jsou hlavní devizou celé triloge Dannyho parťáků. Tím to ale končí. Vlastně mě na tenhle film nic netáhlo a nakonec to byl vcelku dobrý dvouhodinový odpočinek. Bez ale nějakých výraznějších emocí. ()

Reklama

imf 

všetky recenzie používateľa

Potřetí kradou a stále ještě nemají dost! Steven Soderbergh se po roztodivně vykolejené dvojce vrací v trochu klidnějším stylu s pokračováním, které snad až příliš opatrně navazuje na starší bratříčky. Žádné velké překvapení, žádné výstřelky, ale zároveň žádné průšvihy. Hvězdné obsazení dělá snímku čest, rodinná atmosféra podlézá všemi škvírami a řemeslná jistota vás udrží v dobré náladě od začátku do konce. Snad jen Al Pacino příliš nezapadnul mezi "staré známé" a zápletka je trochu improvizovaná, ale to jsou šmouhy, které smaže jediný úsměv George Clooneyho, jediný převlek Brada Pitta a jediný pohled na Matta Damona. Dejte mezi to pluska a za rovnítkem vám vyjde sousloví příjemná zábava. A to je víc než slušný výsledek. (70%) ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Třetí výlet za touhle neodolatelnou partou by měl být raději poslední. Neříkám, že se mi po nich nebude občas stýskat, ale všech možných náhod už je moc a nakonec těch překvapení tolik není. Nejvíc tak potěší mexická revoluce a samozřejmě ambiciózní bezskrupula Pacino. Z pohodové zábavy tak Danny a spol. dopluli do lehce stravitelného průměru. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Pochopila to?“ – „Jej sa to netýka.“ – „Ale pochopila?“ – „Jej sa to netýka.“ Znova je TO tam (v snaživej dvojke TO tam bohužiaľ nebolo). Prvý diel mám veľmi rád. Druhý obsahoval zopár báječných momentov, ale málo, nedokázal naplniť očakávania. Čítal som na tretí diel recenziu, v ktorej autor písal, že záver heist movie trilógie je niečo medzi. Nuž, mal pravdu. Nie je to také dobré, ako jednotka. Od záveru som čakal smršť nečakaných zvratov, ako bolo v jednotke S.W.A.T. komando, avšak ničoho mimoriadneho som sa nedočkal. Všetky finty boli o niekoľko tried dole oproti prvej časti. Tam akoby kradli vysokoškoláci. V trojke žiaci základnej školy. No cítil by som sa zle sám pred sebou, kebyže tejto uvoľnenej, oslnivo hviezdne charizmaticky obsadenej kriminálnej komédii nedám 4*. Predsa len je tu návrat k nákazlivej hravosti jednotky. Clooney a spol. rozohrali vojnu. Motív pomsty dodáva trojke hĺbku, ktorá prvým dvom častiam (kde šlo len o osobné zbohatnutie) chýbala (hlavne dvojke). Samozrejmosťou sú skvelé hlášky („Na Sinatru ti kašlem.“), parádne inscenované scény (dojatie z televíznej šou, megageniálny running gag s mexickou revolúciou) a suché dialógy („Čo si mu na to povedal?“ – „A čo som mal?“ – „Nič.“ – „Veď som mu na to ani nič nepovedal.“). Medzi Clooneym a Pittom to iskrí báječne. Rozpočet 85, celosvetová tržba 311. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (31)

  • Ruský název snímku v angličtině zní „13 Friends of Ocean“. (imro)
  • Rusty Ryan (Brad Pitt) nosí hodinky značky Rolex GMT Master II, Linus Caldwell (Matt Damon) nosí IWC Portuguese Chronograph a Willy Bank (Al Pacino) nosí Rolex Prince. (dyfur)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Sex, pravda a video

Sex, pravda a video

01.05.2008

Tak tahle zpráva přímo žadonila o bulvární titulek. Soderbergh ve světě luxusní prostituce, Soderbergh chce pornohvězdu, Soderberghovy zážitky s profesionální přítelkyní nebo něco takového. Steven… (viac)

Bradova špionáž

Bradova špionáž

24.04.2007

Tahle zpráva se do 5 sekund sama zničí... Ne, nečeká vás senzační potvrzení starých drbů o tom, že Brad Pitt by měl nahradit Toma Cruise v dalších nemožných misích. Tahle představa zůstává v… (viac)

Reklama

Reklama