Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešná šéfkuchárka Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) žije svoj život rovnako ako riadi svoju kuchyňu v prestížnej manhattanskej reštaurácii - so serióznou náruživosťou, ktorá fascinuje, ale i zastrašuje všetkých okolo nej. Jej perfekcionistická povaha prejde zaťažkávacou skúškou, keď po rodinnej tragédii "zdedí" svoju 9-ročnú neter Zoe (Abigail Breslin). Akoby to nestačilo, musí si navyše v práci poradiť s drzým zástupcom šéfkuchára, ktorý práve pribudol medzi jej zamestnancov. Energický a bezstarostný Nick Palmer (Aaron Eckhart) je úplne odlišný od Kate, no napriek tomu je ich vzájomná príťažlivosť nepopierateľná. Rivalita medzi nimi sa postupne mení na romancu a ak sa bude chcieť Kate zblížiť so Zoe a nájsť šťastie s Nickom, bude sa musieť naučiť vyjadriť svoje city aj mimo sveta svojej kuchyne... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (276)

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Pochutnal jsem si! Děj je sice snadno předvídatelný, ale to vše je kompenzováno (stále šmrncovní) Catherine Zeta-Jones, frajerským Aaronem Eckhartem a přesvědčivou Abigail Breslin. Z kuchyně Kate a Nicka můžeme okusit porci humoru, romantiky a vážných scén. K tomu všemu nám zahraje úžasná hudba a o zážitek je postaráno. Dle mého názoru podhodnocený snímek, rozhodně bych jej zařadil mezi "červené", takže 71% je moje hodnocení, dávám 4*. Hudba: Philip Glass (USA, minimal music) ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Už z letmo omrknutého presskitu musí být každému jasné, že nové dílo Scotta Hickse nebude ničím sofistikovanějším, než slzopudnou romancí ze současného Manhattanu, kde se žánrová klišé objevují s minutovou přesností. Zkušení tvůrci, charismatické herecké trio, přesto komedie upjatá a sešněrovaná - přesně jako hlavní hrdinka. Další elegantní romantika, po které časem ani pes neštěkne... 50% ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Tak jo, tohle už jsme několikrát viděli v podobnejch barvách. Akorát že tentokrát jsou ti dva nějací séfkuchaři pro snobáky, což je pro mě opovrženíhodné, páč nesnáším snoby. Není to ani vtipné, ani jinak zajímavé a očividně to hraje na notu "trochu smutna a trochu štěstí". Zeta se tam sem tam mihne i nenamalovaná a to je všechno. Skončí to podle regulí - s tím určitě souhlasí i dozorčí sazky, pan Šíma. Když hraje hudba, je to většinou hroznej komerční šit. Nevim, proč jsem na to vubec čumákoval, ale na druhou stranu to nebylo nepříjemné, nakonec jsem si řek, že je to takovej normální obyčejnej sympatickej film. PS: o koření tam není skoro ani zmínka, spíš se to mělo jmenovat Vaření života... Ne, spíš se to mělo jmenovat i v překladu No Reservations, protože ty český názvy už mě serou. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $28miliónovTržby USA $43,107,979Tržby Celosvetovo $92,601,050Tržby za predaj DVD v USA $27,090,258 //počet predaných kusov 1,476,815║ Ono to ani nie je zlé ale škoda že tam bola natlačená klasická umelá limonáda(neznášanlivosť, spriatelenie, rozhnevanie, opäť spriatelenie), plus postavy vyšli ako dosť jednotvárne, malé iskrenie tam bolo ale nestačilo. /45%/ ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nerozumiem, prečo vám za to platím.“ Hoci som si vždy vážil ľudí, ktorí vedia dobre variť a pokladal som za hviezdy skôr ich, než obyvateľov Hollywoodu, tejto snímke som sa zopár rokov vyhýbal. Myslel som, že pôjde o „klasickú“ nenáročnú americkú romantiku so štipkou (nefunkčného) humoru. Pravda bola troška inde. Hneď v úvode ma zaskočil drastický zvrat, ktorý som v nenáročnej romantickej komédii rozhodne nečakal. A hoci sa i naďalej hralo s predsa len náročnejšími kartami, kde záleží na tom, ktorá postava má akú životnú filozofiu, tvorcom to vyšlo. Jednak úplne nedomrvili scenár a jednak nám naservírovali silné herecké výkony. Určite tomu pomohla už „adekvátna“ (s tou postavou sa asi ani viac urobiť nedalo...) Catherine Zeta-Jones, chuťovkou sú ale až postavy psychológa Boba Balabana (MUTÁCIA, DÁMA VO VODE) a vtipne energického kecálka Aarona Eckharta, ktorý naučí jesť každé dieťa (a kolegyňu podrží v slabších momentoch). Ak máte radi „kuchárske filmy“, pozrite si to. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (8)

  • Ke konci filmu si můžete všimnout hudebního skladatele Philipa Glasse, jak sedí u stolu venku před Bistrem. (becki_tu)
  • Celý film se natáčel v New Yorku. (SONY_)

Reklama

Reklama