Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešná šéfkuchárka Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) žije svoj život rovnako ako riadi svoju kuchyňu v prestížnej manhattanskej reštaurácii - so serióznou náruživosťou, ktorá fascinuje, ale i zastrašuje všetkých okolo nej. Jej perfekcionistická povaha prejde zaťažkávacou skúškou, keď po rodinnej tragédii "zdedí" svoju 9-ročnú neter Zoe (Abigail Breslin). Akoby to nestačilo, musí si navyše v práci poradiť s drzým zástupcom šéfkuchára, ktorý práve pribudol medzi jej zamestnancov. Energický a bezstarostný Nick Palmer (Aaron Eckhart) je úplne odlišný od Kate, no napriek tomu je ich vzájomná príťažlivosť nepopierateľná. Rivalita medzi nimi sa postupne mení na romancu a ak sa bude chcieť Kate zblížiť so Zoe a nájsť šťastie s Nickom, bude sa musieť naučiť vyjadriť svoje city aj mimo sveta svojej kuchyne... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (276)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný nápad s nápaditým obsadením a veľmi vkusným, no občas až príliš sofistikovaným a nekonfliktným spracovaním. Film na rozhraní drámy a komédie s romantickou zápletkou určite nezaškodí a neurazí žiadneho diváka, mohol by sa však prikloniť aspoň k jednému žánru viac, než len nesmelým naklonením. Eckhart až hanlivo zatiaňoval Zetu-Jones prakticky počas celého filmy a on bol hlavným hereckým ťahúňom. Záver klišéovitý, no prijateľný. 70%. ()

Ichabod 

všetky recenzie používateľa

Zeta-Jones prestoze je krasna a neni ani spatna herecka jednoduse nedokaze utahnout ani polovinu filmu sama. Nikdy se ji to nedarilo a s vyjimkou filmu Traffic mne nikde do kolen rozhodne nedostala a ve filmu No reservations jede jeste navic na pul plynu (pripadala mi tak nejak podivne unavena a asi se na ni zacina podepisovat stari, prestoze je to porad kus). Nebyt prichodu Aarona Eckharta hodnoceni by bylo tak polovicni. Takhle film hodnotim tak na 65 procent, za jednoduchou prijemnou rekreacni komedii o vynikajici sefkucharce, ktera nema prakticky zadny jiny nez pracovni zivot a najednou se ocitne v situaci, ze se musi postarat o mladounkou dceru sve sestry, kterou hraje Abigail Breslin a ta je dalsim kladem tohoto filmu. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nerozumiem, prečo vám za to platím.“ Hoci som si vždy vážil ľudí, ktorí vedia dobre variť a pokladal som za hviezdy skôr ich, než obyvateľov Hollywoodu, tejto snímke som sa zopár rokov vyhýbal. Myslel som, že pôjde o „klasickú“ nenáročnú americkú romantiku so štipkou (nefunkčného) humoru. Pravda bola troška inde. Hneď v úvode ma zaskočil drastický zvrat, ktorý som v nenáročnej romantickej komédii rozhodne nečakal. A hoci sa i naďalej hralo s predsa len náročnejšími kartami, kde záleží na tom, ktorá postava má akú životnú filozofiu, tvorcom to vyšlo. Jednak úplne nedomrvili scenár a jednak nám naservírovali silné herecké výkony. Určite tomu pomohla už „adekvátna“ (s tou postavou sa asi ani viac urobiť nedalo...) Catherine Zeta-Jones, chuťovkou sú ale až postavy psychológa Boba Balabana (MUTÁCIA, DÁMA VO VODE) a vtipne energického kecálka Aarona Eckharta, ktorý naučí jesť každé dieťa (a kolegyňu podrží v slabších momentoch). Ak máte radi „kuchárske filmy“, pozrite si to. ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

Aaron Eckhart je maximálny sympaťák, Catherine Zeta-Jones je maximálne krásna, Abigail Breslin je maximálne dobrá herečka, Philip Glass je maximálne dobrý skladateľ a No Reservations ma maximálne milo prekvapili. Nechápem však prečo sa musí miestami romantická a miestami vtipná dráma vydávať za romantickú komédiu... [82%] ()

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

Možná za to může moje zvýšená teplota, nebo ucpaný nos, ale Koření života bylo to jediné, co mi za celý štědrý den chutnalo. Sice celý děj lehce předvídatelný, ochucen kýčem a klišé a v poměru smutek vs. zábava, zábava zaostává, nemůžu si pomoc, celý film jsem zhltla jako malinu. Dostala jsem chuť k jídlu a díky pláči se mi uvolnil nos, takže vlastně děkuji :o) Bon Apetit! ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (8)

  • Píseň, která hraje ve chvíli, kdy Kate mluví se Zoe u hrobu její matky, je ze soundtracku k filmu Okrsek 49 (2004). (becki_tu)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. července 2007 v New York City. (BMW12)
  • Ke konci filmu si můžete všimnout hudebního skladatele Philipa Glasse, jak sedí u stolu venku před Bistrem. (becki_tu)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené