Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (R. Williams) moderuje oblíbený noční rozhlasový pořad. Jednou jej kontaktuje těžce nemocný chlapec Pete (R. Culkin) . Po mnoha rozhovorech se Gabriel rozhodne zjistit pravou Peteovu identitu. Jeho telefonní číslo ani adresa však nejsou pravé a obklopují ho samá znepokojivá tajemství.. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (61)

ali-n 

všetky recenzie používateľa

Moje zatiaľ najdlhšie váhanie nad kúpou filmu. I preto, lebo som si dal poradiť priamo od csfd.cz, kde bolo slabých 54 percent. Zároveň však aj dvojznačné recenzie, kde väčšina tých slabých mala v sebe jedno slovo: "nuda". To vyzeralo ako výzva :-) Nuž, ja som sa o nudu ani neobtrel. Veľmi zaujímavý príbeh, ktorý je pre mňa o to zaujímavejším, že som sa o podobnom človeku, akou je i jedna z postáv, dozvedel aj v reále od svojej kamarátky. To, čo tu predvádzajú Robin a Toni je však jednoznačne MOJE NAJ .... Niektoré ich momentky sú lekciami herectva už len osve a nieto v celom konecepte. Za mnohé je to Robinovo ženské zareagovanie na rušiace klopanie tesne pred bozkom a Toni to famózne dala pri skúšaní svetra - a to je za jednou zo scén ešte viac, než sa dá opísať. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Další ukázkový příklad filmu, ve kterém se sešli výborní herci, ale kvůli slabému scénáři a možná i kvůli režii z toho nakonec vylezl takový nemastný a neslaný minithriller, který diváka během děje napíná objevováním se slibných peripetií a v závěru, když už prostě čekáme šokující vyvrcholení a rozuzlení, tak přijde jen taková slabá náhražka, která sotva zasytí. Zkrátka nápadité, herecky lákavé, ale bohužel příliš málo úderné. ()

Reklama

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Atmosferické! Len akosi vycucané z prsta. V každom prípade je to od začiatku do konca zaujímavé, a aj keď sa jedná o banálnu dejovú líniu, má to celkom slušné grády. Až sa zdá neuveriteľné, že sa dalo na základe tejto historky, ktorú by mnohí odignorovali aj na titulkoch bulvárnych plátkov, nakrútiť taký sugestívny filmík. A celkovo priaznivému výsledku pomáhajú herecké výkony Robina Williamsa a hlavne, Toni Collette. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Paranoidné snímky, kedy do konca poriadne neviete na čom ste, ma vždy bavili. A tento film si vďaka tomu udržal zaujímavé napätie až do konca. A rozuzlenie bolo zaujímavé. Toni Collette hraje skvele, takisto Robinov "gay" bol pekne zahraný. Poctivé štyri hviezdy. ()

Smileface 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně nejde o žádný extranapínavý thriller, spíš plyne svým pomalým tempem a obsahuje i pár vrcholných momentů. Děj je věrohodný a Robin Williams zvládl homosexuálního vypravěče příběhů na jedničku. U tohoto filmu je nutno si vážit i přívlastku "podle skutečné události". Na druhou stranu však nejde o nic světoborného, originálního či extra zábavného, prostě čistý průměr. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku ve městě Montgomery a v New Jersey ve městě Newmark. (rafix)

Reklama

Reklama