Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všetko alebo nič

  • Česko Bravo Girls: Všechno nebo nic (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pripravte sa na ešte viac zábavy, drzosti a vzrušenia! Keď sa obľúbená Britney Allenová (Hayden Panettiereová) presťahuje z nóbl štvrte do robotníckej, akoby sa z roztlieskavačskeho neba razom prepadla do pekla. S novými spolužiakmi nevychádza s hlavní roztlieskavačkou miestneho školského tímu Camille (Solange Knowlesová) sa vyložene neznesie. Napokon však v tíme získa miesto a čaká ju prestížny súboj so svojimi bývalými kolegyňami. Tie, ktoré zvíťazia, sa zúčastnia televízneho nakrúcania s vychádzajúcou hviezdou Rihannou. Len jeden tím to dokáže a navždy sa zapíše do histórie roztlieskavačiek... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (107)

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tržby za predaj DVD v USA $18,727,950 //počet predaných kusov 1,366,404║ No umelý tuctový vývar, nič viac, nič tu nefunguje ani z ďaleka tak aby to mohlo byť aspoň trochu príjemne na pozeranie, aj čo sa týka tých akrobatických vystúpení to moc nedá o príbehu ani nehovoriac, bleé. /10%/ ()

Crazer 

všetky recenzie používateľa

Vypněte mozek a zapněte právě tento film, nad ničím nepřemýšlejte a nechte se unášet na vlně akrobatických výkonů a užívete si každý tón hudby od Gwen Stefani, Avril či Sum41. Konec jsem si představoval trochu jinak, ale vždy se budu k tomuto filmu rád vracet. Ani nevím proč dávám tolik, ale mě se tyhle filmy zkrátka líbí :) ()

Reklama

Compadre 

všetky recenzie používateľa

Taková fakt hodně naivní puberťácká komedie s hromadou rozleskávaček...děj je předvídatelný od počátečních titulků až po ty konečné a to není moc dobře...jediné co je na filmu hezké, je kopice právě těch pěkných holek, kterých je tu fůra. Kdybyste si to pustili bez zvuku, tak možná uděláte líp. Ušetříte se hromady blbých keců a můžete se jen kochat.. ()

Psycho.R 

všetky recenzie používateľa

Musím uznat, že jsem se bavil. Bylo to jednoduchý, a průhledný, ale co? Občas jsem se i pousmál. Jednička se mi líbila, dvojka mě nevzala vůbec a tohle bylo takový pro teenage diváky a já se při sledování snažím přemýšlet jako cílová skupina a říkám si, proč ne? Nebyl to průser. a kdyby mi bylo 14 tak to žeru. ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Júúúj, to zas bolo zábavy! Belošky vz. čierne baby z ulice... Áno, začína nám to sršať originalitou... A v takomto duchu pokračuje tento "milý" film aj ďalej... Jedna pravdepodobná situácia strieda druhú, intriguje sa, randí sa, bojuje sa, a nakoniec sa všetko na dobré obráti, len aby sa mohla správiť tá slávna americká bodka zvaná "happy end". A aby to nebola len taká tuctová priblblá zlátanina, tak sa to aj tancuje: ak teda tie umelé zostavy roztlieskavačiek možno považovať za tanec... Možno zachádzam priďaleko, ale pre mňa je to len taká americká verzia socialistickej spartakiády... Ale nech! Hlavná vec, že dievčence sa predvedú v minisukienkach. A aby bol úspech 100% zaistený, prichádza na scénu aj Rihanna... Fú, ešte šťastie, že do tejto vyslovene komerčnej záležitosti nezlánarila Solange aj sestričku Beyoncé... Skrátka; ďalší produkt vymývajúci mozgy mladým pubertiakom, na ktorom sa dá sice pousmiať, ale omnoho lepšie by ho bolo asi ignorovať. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Danielle Savre a mladší sestra Beyoncé Knowles Solange Knowles, které ve snímku tvárnily roztleskávačky, přispěly k soundtracku svými skladbami. (zajda404)
  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)

Reklama

Reklama