Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový názov)
  • Veľká Británia Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(viac)

Recenzie (76)

alchac 

všetky recenzie používateľa

Je to sice příšerná blbost, ale pobaví, a to dost. Sice už si tedy nejsem jistý, zda jsme onehdá na kolejích nebyli ožralí, když jsme to sledovali (pokládám to spíše za pravděpodobné), ale vzpomínám si, že to naši skupinku erudovaných filmových fajnšmekrů vskutku nadchlo. Zejména některé scény jsou doslova nezapomenutelné. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Amatérske ale klobúk dole. Škoda tej debilnej nechutnosti a príliš amatérskeho začiatku. Ak to prekusnete dočkáte sa celkom nenáročnej zvrhlej zábavky. Schválne skúste si zapisovať koľko narážok na iné filmy tu postrehnete. Ja som postrehol Terminator 2 (vidlák s brokovnicov v efektnom natočení), Predator (spôsob postoja mimozemšťanov pred útokom), Day of the Dead (ruky zo steny), Braindead (pohľad na kosačku na trávnik), Nightmare on Elm Street 2 (narodenie mimozemšťana) ale aj Gladiator (ruka nad žitom). ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Sranda musí byť, aj keby matičku Zem napadla invázia zlých mimozemšťanov. Inšpirácia rannými gorefestami Peťa Jacksona je viditeľná, čo len kvitujem a bavím sa. Snímok upaľuje v splatter komediálnom štýle vysokou rýchlosťou, ale občas riadne ukĺzne na banánovej šupke a spadne do tekutého hnojiva. Predsa, ale nadpriemer. ()

Hellblazer 

všetky recenzie používateľa

Veľká zábava a k tomu riadne nechutná zábava, čo ma samozrejme teší a také vŕtanie do riťky je fajn, len škoda, že bola chlapská. Trochu trápny dedinský humor občas sral, ale napríklad banánová šupka ma docela pobavila a tým pádom som zrejme ešte nevyvinuté, sprosté, malé decko. Niektoré scény sú skutočne úžasné ako napríklad kombaj, sex panica s mimozenšťankou, prípadne kosačka čo pripomenie staré filmy Petra Jacksona. Postavy sú velice funny ako napríklad moderátorka, ktorá si myslí, že vie moderovať a preto je obľúbená, ale všetkým ide len o to, o čo aj mne a to pozerať jej do výstrihu. Natáčané na digitálnu kameru so zmyslom pre efekt a vizuálne ako ušité pre tento film. Celkovo by som to neporovnával s Braindead alebo Bad Taste ako plno recenzistov v zahraničí, pretože tomu sa určite nevyrovná, ale aj tak vás tento blbý, sprostý Bčkový film spoľahlivo pobaví. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Ještě před výborným Doghouse natočil West (Jake, nikoliv Ti) tuhle ztřeštěnou splatter komedii, v níž se lidské plémě masakruje s ufouny. A že se bude masakrovat opravdu efekt(iv)ně vám musí být jasné už po úvodní anální sondě. Netrvá dlouho a za pomocí kombajnu tu skutečně začnou vzduchem létat ruce a hlavy. Dojde ale i různá vyvrhování, hrůzné proměny z člověka na vetřelce a dokonce i na znásilnění kozatou mimozemšťankou. No a pokud překousnete ten televizní look a celkový amatérský obal, je tu slušná šance, že se i pobavíte - tj pokud nejste úplní suchaři. Několik narážek na klasické horory totiž nemusí zachránit celý film. - "Budeme potřebovat větší loď." ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Súvisiace novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (viac)

Reklama

Reklama