Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový názov)
  • Veľká Británia Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(viac)

Recenzie (76)

Jino 

všetky recenzie používateľa

**********Možná Vás tímto textem znechutím tak jestli nechcete, tak nečtěte. Zábavný film, který vykrádá své známější hororové kámoše. Tak jen namátkou - lítající oči, posléze i snědené = Evil Dead 2, sekačka na trávu = Braindead, řízení kosmické lodi bylo myslím, že v Den nezávislosti, záběry na pohybující se břicho = narážka na Vetřelce, týpek s motorovou pilou = Leatherface, a další a další. Za vše mluví také jména hrdinů Michelle Foxová = Fox Mulder (Akta X), Ricky Anderson = může to být Gillian Andersonová (Akta X) a teď se podržte, jména Jack Campbell a Bruce Burton = netřeba vysvětlovat spojení těchto dvou jmen.************ A teď k mému hodnocení filmu... Je trošku ošemetné dávat vyšší hodnocení, ano zábavné to někdy bylo, ale opravdu je to blbost, kterou doporučuji hlavně hororovým fanouškům, už jen k vůli spousty odkazům, které Vás můžou potěšit tak jako mě. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Amatérske ale klobúk dole. Škoda tej debilnej nechutnosti a príliš amatérskeho začiatku. Ak to prekusnete dočkáte sa celkom nenáročnej zvrhlej zábavky. Schválne skúste si zapisovať koľko narážok na iné filmy tu postrehnete. Ja som postrehol Terminator 2 (vidlák s brokovnicov v efektnom natočení), Predator (spôsob postoja mimozemšťanov pred útokom), Day of the Dead (ruky zo steny), Braindead (pohľad na kosačku na trávnik), Nightmare on Elm Street 2 (narodenie mimozemšťana) ale aj Gladiator (ruka nad žitom). ()

Reklama

Nutrička 

všetky recenzie používateľa

Těšila jsem se na nářez typu Od soumraku do úsvitu. Navíc britský humor mám opravdu ráda. Ale asi spíš ten sitcomový. Z půlky je film tak trapný, až je opravdu vtipný. Otázkou zůstává, jestli je to zamýšleno, nebo je to prostě tak špatné. Ale chvilkama je docela solidní komedie, to musím uznat. Hlavně v parodizujících momentech, kdy sličné dívky na sobě mají čím dál méně oblečení a chlapi hážou ty nejprotřelejší drsňácké hlášky. Až na pár scén jsem se ale spíš nudila. I když bych si přála, aby to bylo naopak, ne každý si asi může dovolit natočit lacinou vyvražďovačku, která by fungovala. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

KINO noArt - festival FutureGate/// Obsazení 3/10 Děj 7/10 Atmosféra 9/10 Efekty 6/10/// PLUS: vtipné a zábavné scény, dialogy a nevypočitatelné chování postav, téměř bych to považoval za parodii na sci-fi a horory MÍNUS: opravdu zřejmě nebude pro každého a logika zůstala v jiném filmu/// Shrnutí: Tak tohle byla opravdová šílenost. Z části mi to připomínalo snímek Braindead (sekačka napoví). Občas skoro nekoukatelné a za hranou jakékoliv korektnosti. Je to pořádný bizár, za některé scény by se nemuseli stydět ani tvůrci z produkce Asylum, jiné jsou naopak tak dobře vymyšlené, že to prostě neberete vážně a jen se bavíte. Zlouni z vesmíru jsou dobře natočeným céčkem, kde cokoliv co působí levně můžeme brát jako účel. Hádám, že se tady někdo učil od Sama Raimiho a mimochodem ten britský přízvuk je fakt prča./// Celkem 64%/// ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

zo začiatku som si bol hodnotením tohto filmu skoro istý, no ako film pokračoval a začal vyťahovať svoje tromfy z rukáva, moja pôvodná mienka sa vylepšovala a alieni jakea westa v mojich očiach rástli na scéne . . . keď prirovnáme hodnotené filmy k nákladiakom vezúcim náklad piatich hviezdičiek, pričom na začiatku cesty majú plný náklad a záleží od filmu/nákladiaku, či si náklad cestou od začiatku filmu až po koniec svoj náklad udrží poprípade počas cesty časť nákladu stratí (to závisí od kvality cesty, po ktorej sa film vybral, zručnosti šoféra, spôsobe upevnenia nákladu a podobne . . .), tak nákladné auto Evil Alien malo veľmi ťažký začiatok, počas ktorého stratilo väčšiu časť nákladu, no zhruba v polovici filmu sa dostalo na cestu, ktorú vodič ovládal dokonale, preto nielenže žiadne ďalšie straty nenastali, ale dokonca na malej zastávke ešte doplnil nový náklad . . . keby sa v úvode vyhli pár zbytočným nechutnostiam a rozpočet a produkčné snahy nasmerovali v prvej polovici iným smerom a ustriehli aj roztržitú technickú stránku (raz to vyzerá ako reklama, raz ako porno, raz ako seriózny vizuál) a opravili pár ďalších kiksov, bolo by to úplne super . . . tak je úvod filmu a pár menších chybičiek krásy ako pomyselná kovová guľa, ktorá znemožňuje ladnú chôdzu celému výslednému filmu . . . ale vo výsledku som bol spokojný aj s gore efektmi aj so správnou dávkou nápadíkov (mačety, luk a šípy, kriketová pálka, kríže, motorové píly, kosačky, kombajny, dokonca záasah chrbticou . . .) a aj pomerne nápadité "hefty" "flipy" a hlášky (ako napríklad: "Jesus is missing") a pár pekných buchtičiek, hehehe . . . svojich fanúšikov si tento nenápadný britský masaker nájde, ja možno nebudem nejaký skalný, ale celkom som sa zabával ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Súvisiace novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (viac)

Reklama

Reklama