Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (197)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nie som zrovna obdivovateľom takýchto horrorových srandičiek. Málo ktorá z takto ladených vecí ma dokáže osloviť. A nepodarilo sa to ani americkému snímku "Hatchet", ktorý v roku 2006 natočil režisér Adam Green. Nepatrí to k úplným trápnostiam, nie je to odpadová záležitosť, miestami som sa dokonca celkom bavil. Ale nie je to šálok mojej horrorovej kávy. Mám radšej iné kafé. Serióznejšie, chladnokrvnejšie, mrazivejšie. Tu ma však potešila úvodná predscéna s Robertom Englundom (predstaviteľom legendárneho Freddyho Kruegera). Malo to aj zopár parádnych momentov.  No ako celok má tento film u mňa nárok len na dve hviezdičky. ** ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Začne to Robertem "Freddym" Englundem, Mansonovým hitem This is the New Shit, pokračuje nadhledem, poctou žánru všech těch slasherových vypalovaček, vtipem, fajn postavičkama (vede čínskej průvodce), slušným gore a končí opět Mansonovým This is the New Shit (jen jinou verzí)- a vy se po celou tuto dobu nemáte šanci nudit. Kdyby takto vypadaly všechny hororové komedie po roce 2000, vůbec bych se nezlobil. Je to fakt skvěle krvavá ulítlá jízda. 3,5* ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hororová komédia, ktorá má potenciál pobaviť. Dej tu je samozrejme veľmi jednoduchý, predvídateľný a námet ošúchaný, ale našťastie ho vypĺňa zábava a vtipné hlášky. Čo sa týka gore, nie je zlé, ale mohlo byť aj lepšie. Preto aj keď snímok nie je tak dobrý ako napr. Tucker a Dale vs. Zlo (2010), avšak v tej celkovej slasherovej mizérii určite poteší. Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. 65/100 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Po pozretí 4ého pokračovania série s Victorom Crowleyom som plánoval pozrieť si celú sériu. Lenže akosi som na ňu pozabudol a dostal sa k nej až z odstupom času a neľutujem. Adam Green totiž vytvoril hororové klišé v štýle Piatku trinásteho, Halloweenu či Tajomstva minulého leta s tým rozdielom, že celé to ladil v duchu satiry a konverzácie postáv, ich výber či samotný výber prostredia a v neposlednom rade aj Victor Crowley a jeho osud zvýrazňujú nezmyselnosť takého typu hororov. Na druhej strane práve preto ich máme radi. Skrátka tento žáner dokáže človeka vynikajúco odbremeniť od každodenných starostí a s chuťou si pri nich vyčistí myseľ. 80%. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Bene dostal po ôsmych rokoch kopačky od svojej priateľky. Jeho kamošovi Marcusovi to však nie je ľahostajné a tak chce aby sa odreagoval na poriadnych párty s mladými kočkami. Bene však o ženskú spoločnosť nestojí. Chce podniknúť niečo, čo ho donúti nemyslieť na svoju bývalú lásku. Podnikne teda spolu s kamošom nočný výlet na strašidelné močariská. O bažinách v New Orleans traduje tajomná legenda. Od detstva zohavený Victor Crowley, ktorý pred niekoľkými rokmi tragicky zahynul za Halloweenskej noci nemá zľutovanie s nikým kto sa priblíži k jeho domu. S nikým! Jednorázová zábava lepšieho priemeru, ktorá ponúka skutočne výborné gore.Film je navyše doplnený o pár vtipných scén či dialógov - 60% ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (11)

  • Ve filmu se sešli tři slavní hororoví herci. Kane Hodder je představitel Jasona Voorheese ze série Pátek třináctého, Tony Todd je známý jako Candyman a Robert Englund se proslavil jako Freddy Kruger z hororové série Noční můra z Elm Street.  (LION-MR.T)
  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)
  • Posledný film natočený v Louisiane pred vyčíňaním hurikánu Katrina. (beso74)

Reklama

Reklama