Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutaný Dean se probouzí v rozbité Impale. O 48 hodin dříve: Bratři se vydávají do Quaker Valley v Oregonu, kde byl místní šerif nalezen potrhaný a pokousaný. Důkazy nasvědčují tomu, že jde o vlkodlaka. Během cesty k místu činu se Samovi ve snu zjeví John (otec). Řekne mu, že Temnota se blíží. Poté, co dorazí do města, bratři odhalí, že tu řádí něco horšího než vlkodlak. (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (19)

  • Spoiler: Počet mŕtvych: 1. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Počas konferencie, keď sa spýtali na scény, ktoré vznikli improvizáciou, Jensen povedal, že moment v tomto diele, kde vidíme chlapcov jesť a smiať sa, bol skôr okamihom Jareda a Jensena než Sama a Deana, pretože museli stráviť toľko času jazdením v aute so všetkými potrebnými inštaláciami na snímanie doplnkových záberov. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Sam (Jared Padalecki), zatiaľ čo rozpráva Deanovi (Jensen Ackles) o svojich víziách, hovorí, že možno "opak" Temnoty mu posiela správy. Myslí si, že je to Boh, ale neskôr sa ukáže, že Lucifer oslovoval Sama. Meno Lucifer doslova znamená „Nositeľ úsvitu“ a neskôr bolo preložené aj ako „Svetlonosič“ a „Ranná hviezda“. Lucifer je opakom Temnoty. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Jensen Ackles v skutočnosti urobil kaskadérsky kúsok v aute a spiatočný 180-stupňový jazdný kúsok po tom, čo Baby havaroval. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama