Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutaný Dean se probouzí v rozbité Impale. O 48 hodin dříve: Bratři se vydávají do Quaker Valley v Oregonu, kde byl místní šerif nalezen potrhaný a pokousaný. Důkazy nasvědčují tomu, že jde o vlkodlaka. Během cesty k místu činu se Samovi ve snu zjeví John (otec). Řekne mu, že Temnota se blíží. Poté, co dorazí do města, bratři odhalí, že tu řádí něco horšího než vlkodlak. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (8)

Zaujímavosti (19)

  • Castiel (Misha Collins) poznamenáva, že ďalšie zatmenie Slnka v Severnej Amerike nebude až o niekoľko rokov. Táto epizóda bola odvysielaná v októbri 2015 a ďalšie zatmenie Slnka bolo v skutočnosti 21. augusta 2017 (približne „o niekoľko rokov neskôr“). Prvé úplné zatmenie Slnka viditeľné na juhovýchode USA od roku 1970. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde sa objavuje Sarah-Jane Redmond, ktorá často hosťovala aj v ďalšom populárnom seriáli CW Smallville (od r. 2001) v role Laninej tety Nell. Jensen Ackles, predtým ako začal vystupovať v tomto seriáli, hral opakujúcu sa postavu v štvrtej sérii Smallville ako Lanin priateľ. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama