Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Démon (Muž s hákem) napadne mladý pár Lori a Riche. Riche zabije. O démona se začnou zajímat bratři, a proto si promluví s přáteli Riche a promluví si také s Lori, což očividně nechce její otec – reverend Sorenson. Bratři v knihovně narazí na legendu z 19. století, kdy muž s hákem zabil 13 prostitutek a za to byl pověšen. Lori se dalšího rána probudí a najde spolubydlící mrtvou a v jejím pokoji je napsané krví: „Nejsi ráda, že jsi nerozsvítila?“. Bratři se dostali na místo, kde Rich zemřel, ale místní šerif je zatknul. Poté, co jsou propuštěni, dorazí za Lori. Dean jede zapálit ostatky Muže s hákem a Sam chrání Lori. Jenže to nepomůže, jelikož Muž s hákem zaútočil znovu, a tak se Sam s Lori vydali do kostela. Pokud ho nezastaví teď, pak už nikdy... (Varan)

(viac)

Recenzie (7)

PetrPan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přesně takovéto příběhy jsem měl na mysli, když jsem u prvního dílu varoval před trafikovými paperbacky. Čistá městská legenda, jednoduše, ale krásně charakterizovaný zloun a přímočarý tah na branku. Takhle nějak pak kdysi přišli na svět všichni ti  hokejoví brankáři či páni v klobouku s rukavicí. Kde je jim konec? Pět pohlazení hákem. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V Iowe, počas randenia v aute zaparkovanom neďaleko rieky, nováčik spolku Theta Sorenson (Jane McGregor) a jej priateľ počujú ostrý zvuk na karosérii a streche auta. Keď chlapec vyjde z auta, aby sa pozrel, čo sa deje, napadne ho neviditeľná bytosť a zabije ho. Dean a Sam sa rozhodnú tento úkaz preskúmať na svojej poľovačke a prídu na univerzitu v Iowe. Keď je napadnutá a zavraždená aj Loriina spolubývajúca, bratia si uvedomia, že musia čeliť zlému a moralizujúcemu Hákovému mužovi. Napriek tomu, že má niekoľko desivých momentov, ako napríklad keď si Lori prečíta na stene: "Nie si rada, že si nerozsvietila svetlo?", považujem túto epizódu za jednu z najslabších zo seriálu Supernatural. Môj hlas je sedem. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: V malom mestečku sa objaví legendárny muž s hákom a bratia Winchestrovci si s ním musia poradiť. Prevedenie: Atmosféra veľmi dobrá a aj príbeh celkom nezaostával. Akurát ja som sa ocitol v deväťdesiatych rokoch vo vtedy legendárnych Slasheroch a tie mi moc nie sú po chuti. Predom definovaný zloduch, ktorý proste killuje všetko na okolí už dávno nie je v móde a postavám chýba hĺbka ale zas na druhú stranu ako jeden diel seriálu vysoko kvalitný. 80% ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1862, a preacher named Jacob Carnes was arrested for murder. It was like, he was so angry over the red-light district in town that one night he killed thirteen prostitutes. Uh, right here, "some of the deceased were found in their beds, sheets soaked with blood, others suspended upside-down from the limbs of trees as a warning against sins of the flesh." ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (11)

  • Táto epizóda sa mala vysielať po epizóde Wendigo. Eric Kripke však cítil, že epizóda nebola dosť strašidelná, a tak umožnil režisérovi Davidovi Jacksonovi viac času na to, aby vytvoril ďalšie desivé zvuky tým, že to zosúladí s harmonogramom. (Pat.Ko)
  • Striebro nie je možné spáliť, možno ho len roztaviť. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama