Reklama

Reklama

Danny je od narodenia slepý. Jeho milujúca rodina sa vždy snažila, aby mal spokojné detstvo a vyrastal ako každý iný chlapec. Slepota mu nebráni byť jedným z najpopulárnejších chalanov v meste a športovým esom. Keď sa naskytne šanca, že by mohol vidieť, musí sa rozhodnúť, či sa podrobí veľmi nebezpečnej operácii mozgu. Počas vyšetrenia na klinike sa zoznámi so zdravotnou sestrou Leezou (Anjali Jayová), ktorá je síce trochu drzá, ale celkom sympatická. Jeho brat Larry (Eddie Kaye Thomas) je veľký sukničkár, a preto ho nemilo prekvapí, že vo vzťahu k dievčatám je Danny hanblivý a nervózny, ba čo viac, je ešte panic. Rozhodne sa teda zasiahnuť a dohovorí bratovi rande naslepo. Na prvom, ako Danny predpokladal, ho dievča celý večer ľutuje. Potom nasleduje jedno príšerné rande za druhým, čo Dannyho presvedčí, aby radšej zariskoval a podstúpil operáciu. Na klinike sa Danny opäť stretáva s Leezou, ktorá je snáď jediným normálnym dievčaťom v meste. Danny ju pozve na večeru, ale ona odmietne. Netuší, že Leeza je Indka a je zasnúbená s mužom, ktorého pre ňu našiel jej otec, v súlade s hinduistickou tradíciou. Leeza sa do Dannyho zamiluje, ale musí bojovať s tradíciou, kde láska musí ustúpiť pred rešpektom a lojalitou k rodine. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (91)

Grondal 

všetky recenzie používateľa

Ťažko komentovať film, z ktorého je ťažko si zapamätať hocičo viac ako to, že hlavnú postavu hral kapitán Kirk z nového Star Treku. Veľmi tuctová zápletka sa tu spája s, z môjho hľadiska, žiadnym herectvom v podaní všetkého čo sa tu hýbe. Tomuto filmu chýba duša, ktorú film s touto témou potrebuje ako soľ. Nechytilo ma to, ale zas musím uznať, že to ako je film natočený asi nikoho neurazí, a na zabitie času poslúži... celkom bezbolestne. ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(10/2012, Film+) Slepý týpek sa snaží celý film zbaliť nejakú babu ... huh? Pri tomto dosť "strange" námete je pomaly až zázrak, že výsledkom je príjemná a hlavne netrápna komédia. Pri pár vtípkoch som dokonca nezostal len pri uchechtnutí, ale vysledkom bol slušný rehot :). Chris Pine dosť OK, mne sa zdalo že toho slepca hral celkom schopne...taký ten ich zvláštny pohľad mal celkom zmáknutý...6/10. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Myslel som, že to bude nejaká tuctová romantická komédia, ale na moje prekvapenie sa z toho vykľula skôr romantická dráma. Dokonca by som povedal, že niektoré tie akože komediálne vsuvky tomu skôr uškodili ako pomohli, aj keď občas aspoň trochu odľahčili dej. Inak ma to celkom milo prekvapilo, aj keď absurdnosť niektorých scén strašne ubrala na reálnosti celého príbehu. No napriek tomu je to pre mňa ľahký nadpriemer, akurát na 3*. A to aj vďaka tomu, že citeľná predvídavosť deju sa až tak úplne nenaplnila, teda vlastne len z polovice - ale z tej dôležitejšej. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Co jsem čekal? Film plný trapných nevtipných scén s chudákem slepcem, který se snaží zapůspbit na holku, případně něco vážnějšího a nudnějšího. ●● A čeho jsem se dočkal? Průměrné romantické komedie s netradičním tématem, která mě příjemně překvapila - žádné dementní vtipy, děj celkem ok, zkrátka bavil jsem se. První půlka byla dokonce nadprůměrná, konec už moc umělý. Klasická oddychovka. ●● Za zmínku stojí i rozkošná Anjali Jay (představte si Catherine Bell jako Indku ;) ). ●● 70% ()

erapo 

všetky recenzie používateľa

Tento film záčína ako každá druhá komédia z americkej produkcie, svieži spád, nie až tak originálny scénar, humor na úrovni priemernosti. A v tom zrazu z ničoho-nič sa stáva z tejto komédie dráma. Ale nie taká, na akú sme v podobných filmoch zvyknutý. Dejová línia sa absolútne premení na drámu. Drámu bez humoru, iba s hlbokou myšlienkou o pokroku, ktorý by dokázal zmeniť ľudstvo. Ale ten zvrat je taký rýchly, že som zostal v nemom úžase. Za to odomňa tak vysoké hodnotenie. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama