Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Feast mi dporúčal známy ako niečo fantastické... vraj temná Dogma. Mno, zázrak sa nekonal a tak som sa síce párkrát zasmiala a niektoré parodické nápady s "alienmi" boli fakt srandovné, ale inak nič moc. A Dogma? - Kde? IMHO zámerná béčkovitosť a originalita v klišovitosti sú v tomto prípade prínosom, no hlavným nedostatkom je réžia, tempo, nerovnomerné dávkovanie adrenalínu... a také tie veci, ktoré pomôžu zo slabého filmu urobiť bombovú "guilty pleasure", lenže aj dobré béčko môžu poslať o priečku nižšie. Tri hviezdičky s odretými ušami! ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Prvý film, ktorý má intro (teda to odkiaľ a prečo sa príšery zjavili) v traileri (ja iný taký nepoznám). Celé toto svieže dielko stroskotalo na priemernom scenári a nevynaliezavom režisérovi. Ak má niekto k dispozícii KRISTU ALLEN a výkvet béčkových filmov, navyše s trestuhodne nevyužitým HENRY ROLLINSom a nerozpúta pravý "braideadovský" masaker, mal by radšej zametať ulice a nie nakrúcať filmy. (13.8.2007) ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Zatraceně dlouhá nuda. Se Splitherem nesrovnávat. Ten měl rozpočet 15 mil., tenhle má jen 3 a rozhodně měl originálnější příběh. Seznámení se všemi hrdiny mi přišlo vtipné a zábavné. Mile mě překvapil Jason Mewes aka Jay, který hraje sám sebe a rozhodně dobře. Ale poté co se objeví jakýsi Rambo a pronese tuto větu Nějáké otázky? - Jo. Kdo k čertu jsí? - Jsem chlápek,který ti zachrání prdel. vběhnou do knajpy ti hnusáci a nikdo neví proč a odkud se vzali, ale prostě a jednoduše na ně útočí a oni se musí bránit a začíná to staré známé vyvražďování, který film utápí v nudě až na monster sex;) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $3,2miliónaTržby USA $56,131Tržby Celosvetovo $658,573Tržby za predaj DVD v USA $3,520,689 //počet predaných kusov 203,836║ V prvom rade povedať, že tento počin nie je nič nové pod slnkom čo sa námetu týka. Ale zas na druhú stranu je to fanúšikovský počin, v určitom zmysle sa dá poveť že to je amatérske béčko čo sa v dnešnej brutálnej krvavej produkcii nestratí a teda keď neprináša nič nové aspoň svojou svižnosťou nenudí, na to že sa po celý čas odohráva len priestoru jedného bohom zabudnutého baru niekde v pustine. Nájde sa tu zopár fajn dialógov, aj vtipných. /40%/ ()

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

"Coolovosť" tohto dielka naozaj (ako píše aj Faye) vyprchala s úvodnými titulkami. Dlho som rozmýšľal, k čomu by som tento nevydarený pokus prirovnal. A jediné, čo mi napadlo je asi toto: Feast vyzerá ako zlepenec nepoužitých scén, ktorý po sebe zanechal v strižni Tony Scott (potom, čo sa rozhodol, že z nakrúteného materiálu, ktorý točil s dvojnásobnou dávkou snehu v nose, radšej žiaden film nezlepí). ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (8)

  • Jason Mewes stvárnil sám seba. (HUMOOOO)
  • Původní scénář zahrnoval mnohem více akčních scén, které však produkce ve finální verzi odstranila, aby se film vešel do rozpočtu. (Avalon820)

Súvisiace novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (viac)

Reklama

Reklama