Reklama

Reklama

8 žien

  • Česko 8 žen (viac)
Trailer

Francúzsko päťdesiatych rokov. Osamelé sídlo v zasneženej krajine. Rodina sa stretáva na sviatky. Oslava sa však nekoná - milovaný otec bol zavraždený! Vrahom môže byť iba jedna z ôsmych žien tak blízkych pánovi domu. Dominantná manželka? Jeho staropanenská švagriná? Lakomá svokra? Drzá slúžka alebo lojálna gazdiná? Alebo jedna z jeho dvoch pekných mladých dcér? Prekvapujúca návšteva očarujúcej sestry obete zvráti pátranie na hystériu a rivalitu. Postupne sa začínajú odhaľovať rodinné tajomstvá. Humorné situácie sú okorenené hudobnými vsuvkami i zvodne zradnými tancami. Tajomstvo ženskej duše je odhalené. Osem žien: krásnych, vášnivých, inteligentných, citlivých a nebezpečných. Jedna z nich je vinná. Ktorá to je? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (232)

Filmpub.cz (Jiří Hulík)

"Od filmové dokonalosti dělí 8 žen asi přeci jen chudší výprava a obrazová složka a možná trochu jiný konec. Ten je sice patřičně nečekaný a originální, ale možná se dal vyřešit trochu jinak. V každém případě je ale 8 žen velmi vydařený film, který vás překvapí svým originálním stylem, hereckými…"

Filmweb.cz (Matej Šišolák)

"8 žen je inteligentní pozvánkou do divadla, abychom si uvědomili, že i na obyčejných deskách, bez vizuálních efektů a dolby surround vzniká umění. Umění připravené z ingrediencí poctivého herectví a opepřené francouzským humorem i dávkou perverzity. Jenom málokdy uvidíte film, kde jsou incest,…" viac

Reklama

Reklama