Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lincoln a C-Note v Jemene postupujú podľa plánu na vyslobodenie Michaela z väzenia Ogygia v hlavnom meste Saná. Pátrajú po mužovi s prezývkou Šejk svetla, ktorý v metropole riadi hlavnú rozvodnú elektrickú sieť, môže ju vypnúť a pomôcť im s plánom Michaelovho úteku z väzenia. Michael a jeho spoluväzeň na cele Whip sa spoločne pokúsia o útek z väzenia Ogygia. Tentoraz musia zvládnuť nielen útek z nebezpečného väzenia, ale aj útek z neznámej krajiny, zmietanej nepokojmi a občianskou vojnou. Medzitým v Spojených štátoch Sara Tancrediová pátra po záhadných okolnostiach, ktoré umožnili Michaelovi prežiť dávne udalosti a znova sa objaviť po siedmich rokoch medzi živými. Jej kroky vedú na ministerstvo zahraničia, kde ju čaká ju neľahké stretnutie so starým známym, bývalým špeciálnym tajným vládnym agentom, neskôr politikom a kongresmanom Paulom Kellermanom. Bývalý tajný agent, ktorý slúžil najvyššie postaveným politikom, robil špinavú prácu a zametal stopy ich nekalej činnosti, pred siedmimi rokmi pomohol utečencom Michaelovi a Lincolnovi v boji proti rozsiahlemu sprisahaniu, zničil nebezpečnú spoločnosť, ktorá chcela ovládnuť ekonomiku sveta a zachránil aj Saru, ktorý sa stala obeťou sprisahania. Stal sa kongresmanom, ktorý sa uchádzal o post prezidenta. Aké skutočnosti sa Sara od neho dozvie dnes? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (16)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Minimálne 4x Chekhov's gun (začiatok epizódy, pravý hráč, mobil, gay), zdá sa tak, že všetko dokonale zapadá do plánu, ktorého celú šírku pozná opäť len Michael. Záchranná akcia v meste má slušný priestor, aj zabaví, ale nedokázal som sa o postavy báť, veď je predsa len 2. epizóda. Všetkými postavami sa priveľmi šetrilo a zaobchádzalo sa s nimi v rukavičkách, každopádne ale tempo šlape ako za starých čias a napätie visí vo vzduchu. ()

Rocky88 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál má stále zběsilé tempo, stejně jako jsme byli zvyklí z předchozích sérií. V tomto díle mám smíšené pocity akorát z pasáže, kdy se Linc a spol. musí prodrat územím IS. Na jedu stranu je atmosféra hutná, na druhé straně je to už dost přitažené za vlasy. Každopádně se furt jede na plný plyn v pořádně zamotaném příběhu, takže očekávání dalšího dílu nejsou malá. ()

Reklama

ARI50 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To byla zase jízda , tet už trochu akčnější ale jemně se nám to rýsuje sice postrádám Papiho , což mě štve ale další tvář se nám ukázala, rozhodně po dvou dílech sem hodně spokojený a už se těším na další to čekáni bude hrozný. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neskutečně mě nebaví dějová linka Sáry Tancrediové, které je po přestávce ještě ošklivější než bývala. Naopak mě potěšilo první zavítání do věznice, která je zase trošku jiná, než tomu bývalo dříve. Kromě vymýšlení plánu útěku musí vězni čelit hrozbě rostoucího napětí a občanské války. Nemohu si pomoct, ale něco tomu seriálu zkrátka chybí. Už to není ani zdaleka tak WOW jako před lety. Pořád doufám ve zhoustnutí napětí. Lepší 3 hvězdy. ()

AnthropOcean 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po velmi zbrklom a gycovom uvode v prvej epizode v ktorej si Lincoln vyskusal "prelet nad kukucim hniezdom" cez celne sklo, sa druha epizoda zacina niekam posuvat. Tesil som a, ze epizod bude iba par 4-5, ale zistujem, ze ich ma byt viac, tak dufam, ze k tomu poctu maju aj pribeh. Mohli zvolit trochu ine spracovanie a nevracat sa k zauzivanym praktikam, ale davam urcite sancu. Stale to ale vyzera lepsie ako nesledovatelna resurekcia Aktov X. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama