Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (194)

manonfire 

všetky recenzie používateľa

Tak komorní horor se vyvinul v pomalu až apokalyptické drama. Bohužel jen v konečných náznacích. Příchody duchů nebyly z nejhorších( ani nejlepších), a stejně na tom byly i záběry trápících se "suicidentů". Celé to ale bylo takové ušláplé. Film se bál jít rozpočtově i příběhem do výzvy popisu globálního přebírání žezla záhrobím. Raději nudil obvyklým schématem napadání skupiny kamarádů stejně vyděšených stejně děsivými duchy, v jejich stejně ponurých pokojích ponořených do stejných stínů.Kvalitou je na rozmezí dvou a tří hvězd. 40% ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Tak ako v 50. rokoch, aj dnes filmy odrážajú strach z nových technológií, napriek tomu, že nie sú primárne, ba ani sekundárne považované za ohrozujúce. Kedysi som videl trailer na tento film a považoval som ho za totálny kaliber, vyvrcholenie celého radu filmových hororov, prevažne ázijskej produkcie, krajín rozvinutej technológie predbiehajúcej svet, kde budúcnosť je dneškom, ako logický dôsledok všetkých tých duchov dávno mŕtvych ľudí, čo na nás hľadia z plátna, vyliezajúcich z televízorov, zachytených na páskach, žijúcich v éteri a hovoriacich v telefónoch...( zatiaľ čo my sami v izbách oddelených stenami žijeme viac s nimi, než so živým okolím ) ... a ich inváziu do sveta živých... Cravena i Soissona mám rád, ale režisér to tak prasaco umŕtvil, doslova bez štipky nápadu, rytmu či napätia – v snahe napodobniť kontemplatívnosť KAIRA ? Asi to nebola náhoda, keďže, ako vidím, k ďalšej podobnej filmovej práci už sa nedostal... A to som si ešte spravil náladu! Jedno z najhorších sklamaní vôbec. ()

Reklama

Hennesy 

všetky recenzie používateľa

Japonci majú "Kairo", tak si Amíci povedali, že si urobia vlastnú verziu. S peknými hercami (ktorí sa svojou vizážou vôbec nehodia do duchárskeho príbehu), bez tiesnivej atmosféry s očividnými a nie veľmi desivými zábermi duchov a oklieštené, skrátené tak aby sa všetko vošlo do 90 minút. Výsledok nestojí za veľa a síce som originál ešte stále nedopozeral, aj tá pol hodina čo som videl je niekoľkonásobne lepšia ako celý tento film:) Slabučké a úplne neškodné... ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Lidstvo a Veronicu Mars s tunou make-upu na tváří hodlají zamordovat bubáci skrze elektronická zařízení, což se z počátku přes modré filtry jak z patologie tváří zajímavě a snad i atmosféricky, nicméně směrem k apokalyptickému vyústění začne být Puls ve své napínavosti stále více nitkovitý, neboť zjevení 125. ducha z (asijské) kopírky je už méně děsuplné, než cesta do sklepa pro zavařeninu.. ()

Guzo 

všetky recenzie používateľa

Žádná sláva to tedy není, chvílemi to vypadá, jako by film točili dva režiséři, protože se dost mění styly jednotlivých scén a dohromady to pak úplně nefunguje.. Ani scénář není zrovna dvakrát originální (i když je pravda, že nevím, jak starý je původní film, ten jsem neměl možnost vidět) a celkově je to takové nemastné neslané. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama