Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bartleby Gaines (Justin Long), ktorého priatelia volajú jednoducho „B“, má veľký problém – každá univerzita, na ktorú sa prihlásil, ho odmietla! A nebolo ich málo... No a keďže v rovnakých problémoch lietajú i jeho priatelia a keďže sa jeho milujúci, až príliš starostliví rodičia, ktorí ho považujú za dokonalého „šprta“, ohlásili na skorú návštevu, zrodí sa v jeho mierne strelenej hlave „dokonalý plán“: spolu s priateľmi Rory (Maria Thayer), Handsom (Columbus Short) a Glenom (Adam Herschman) si otvoria vlastnú univerzitu! Ďalší kamarát, uletený skalný fanúšik scifi Sherman Shrader (Jonah Hill), im na dokonalé krytie vytvorí oficiálnu webovú stránku (zatiaľ) fiktívnej univerzity s honosným názvom Southharmonský technologický inštitút, a dokonca nahovorí svojho neprehliadnuteľne vyšinutého strýka Bena (Lewis Black), aby sa vydával za dekana! Obrovskú párty pri príležitosti otvorenia nového školského roka usporiadajú v opustenej budove bývalej nemocnice – a univerzita s množstvom naozaj „špeciálnych“ vyučovacích predmetov, systémom skúšania a hodnotenia výkonov „študentov“ je na svete! A stane sa čosi nepredstaviteľné: „B“ a jeho priatelia si totiž uvedomia, že svoju novú prácu zrejme robia naozaj dobre, pretože na ich univerzitu začnú prúdiť doslova húfy stroskotancov z celej krajiny, ktorých všade inde odmietli a ktorí dúfajú, že práve tu sa konečne budú môcť vzdelávať presne v tom, čo ich baví! A to je obrovská výzva... Inštitút a jeho študenti sa však zakrátko, nanešťastie, stanú povestným tŕňom v oku skutočných študentov a skutočných pedagógov zo skutočných (konkurenčných) vzdelávacích inštitúcií – a mnohých iných... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

DamonS

DamonS (hodnotenie, recenzie)

Průměrná americká teenegerovská předvídatelná komedie.. Na jedno podívání ok, ale jinak dost slabý..

Tef

Tef (hodnotenie, recenzie)

Já se prostě u tohohle filmu bavim.. a vždycky se na něj znova ráda podívvám.. :)

 (hodnotenie, recenzie)

xhc: ne ja myslel jako ty v tipy ale uz sem si to stahnul a nasmal sem se hodne takze 5*

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

ty uchyle.. co ti mam na to povedat .. stiahni si radsej nejake porno..... ;)

 (hodnotenie, recenzie)

Chtěl bych se vás prosím zeptat jestli to je neco jako prci prci prcicky nebo jako sexy party jestli si to mam stahnout diky ?

superman

superman (hodnotenie, recenzie)

Ten závěr kdy jim udelili akreditaci je naprosto nerálný vždyt tenhle ústav neměl s vysokou školou naprosto nic společnýho

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

jeden z filmov, ktory sa predovsetkym zameriava na jeho posolstvo.. cisty priemer ktory ma nesklamal ... 3*

DanielP.

DanielP. (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film, mě opravdu pobavil. Věřím, že mít takovouhle školu byl by o ní skutečně velký zájem. A je opravdu škoda, že takové neexistují. Líbí se mi dialogy i přímost filmu. Film má spád, skvělá postava otce syna i sestry. Celkově se mi film líbí. Jediné co mi skazilo celkový dojem je neortodoxní divadlo u akreditační komise, která mi celkový dojem filmu skazila... namachrované chování a gesta mě dosti znechutili a přišli mi od režiséra Steve Pinkiho zbytečné. Maria Thayer a Blake Lively jsou opravdu krásné ženské a od producentů to byla výborná volba, postava děkana v podání Lewise Blacka mě rozesmívala celou dobu filmu :) Myslím, že jedna z mála amerických studentských komedií, která stojí za shlédnutí!

james_-

james_- (hodnotenie, recenzie)

Dost ujetý, ae vtipný a to je duležitý. Ten konec jak jsou u toho soudu je tak trapnej ze i človeku, který se na to dívá je též. 50%

Havča

Havča (hodnotenie, recenzie)

Já si myslim ž to mohlo být i horší..Blake to tam ale vážně sluší..a to rikam i kdyz jsem holka :D

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

no zas nic nove stastnny konec a tak.. v podstate volovina ale su tam haluze..

Skripi

Skripi (hodnotenie, recenzie)

Bola to celkom sranda, taká pohodovka, kde netreba vôbec premýšľať :D

claudel

claudel (hodnotenie, recenzie)

Výborná oddechová komedie, určená spíše lidem, kteří se dokáží na chvíli odpoutat od reality a zasnít se. A v tomto případě nad tím, jak by vypadala ideální škola. Justin Long opět potvrdil komediální talent (Vybíjená).

Sluganda

Sluganda (hodnotenie, recenzie)

Ten proslov na konci mě zvyklal jestli si to vůbec ty 2 hvězdičky zaslouží ...

Lewi

Lewi (hodnotenie, recenzie)

Fakt povedená komedie...jedna z mála které za něco stojí....

Reklama

Reklama