Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnou postavou príbehu je Julia Jones, ktorej priezvisko je kombináciou mien hereckej superstar Julie Robertsovej a fiktívnej filmovej postavy Bridget Jonesovej. Jedným z filmov, ktorých dejové prvky sa ukázali ako vhodná predloha šťavnatej paródie bol komerčný trhák Moja tučná grécka svadba. Podobné ťažkosti pri hľadaní „pána Pravého" spôsobuje rodina aj Julii vo filme Strašná haluz – jej rodičia vyžadujú, aby si našla niekoho, kto má rovnaké korene. A vzhľadom na to, že jej rodina dáva slovu multikulturalizmus celkom nový rozmer – otec je Afroameričan, matka indiánka a sestra Japonka – nie je táto úloha ľahká. Julia skrátka nemôže vyhovieť všetkým... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (428)

K.I.N.G. odpad!

všetky recenzie používateľa

Jeblej hnoják. Člověk, který by tento "film" hodnotil hvězdičkami musí být stejný jako on, protože tam kde končí sranda, začíná beznaděj a zoufalství a tam, kde končí beznaděj a zoufalství začíná děsnej doják. Do té doby, než jsem dokázal vidět asi 20 minut tohoto jsem tvrdil, že nejhorší film všech dob, který jsem zažil je velkej biják (vyjma třeba kamenáků, které jsem nedokázal vidět víc než 5 minut). Ted' už to asi tvrdit nemohu. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +dobré obsazení, hudba, postavy, občas vtipné -především však naprosto nechutné, spoustu tělních tekutin/// Napoleon Dynamit, Těžce zamilován, Nesvatbovi, Riskni to s Polly, Moje tlustá řecká svatba, Star Wars, Mr. and Mrs. Smithovi, Jeho fotr to je lotr, Hitch: Lék pro moderního muže a určitě jsem něco vynechal. Slušnej výčet z něhož můžou tvůrci vycházet. Nebýt těch nechutností, dám klidně i 3*, pač nosnej příběh to překvapivě mělo a několik trefných parodíckých scének taky. Bohužel ale s těma nechutnostma se mi moc nechou dávat ani ty 2*, ale co nadělám když to mají dobře natočené./// Celkem 49%/// ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

I když tohle je spíše romantická parodie, já se i přesto neskutečně dobře bavil a možná i o něco víc, než když jsem to viděl poprvé. Alyson Hanniganová úžasná jak hubená, tak při těle, Eddie mě také bezvadně pobavil, Jennifer bych skoro v těch kudrnatých vlasech nepoznal, no celá skvadra, která se později setkala v Gnarnii byla super. Já snad z těch parodií nikdy nevyrostu. :D ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Při pohledu na to, kam až to s jejich vynálezem zašlo, se bratři Lumiérové otáčí šest stop pod zemí jak vrtule od Messerschmittu.. Prdící, depilační a beďarový humor, jehož účinnost kdyby se monitorovala na přístroji podobně jako srdeční činnost, tak celých 79 minut budete civět na rovnou přímku dávno zesnulého pacienta. Hvězda za absenci explicitního zvracení a kadění, což je známka toho, že se invence autorů má v budoucnu od čeho odrazit.. ()

sidzej odpad!

všetky recenzie používateľa

niečo tak nechutné, príšerné a odporné som ešte nevidel. Zatiaľ sa jedná o najväčšiu sračku akú som vo svojom krátkom biednom živote videl. Maximálne nevkusné, nevtipné. Pod pojmom romantická komédia si dokážem predstaviť čokoľvek ale tomuto by som dal nálepku horor pretože tento "film" ma vážne vydesil. Pri pozeraní tohto odpadu spomedzi odpadov ma napadli dve veci.1- ako som to dokázal vydržať pozerať dokonca. 2- koľko hladných krkov v Afrike by za tie prachy nakŕmili...........ach, áno. Napadla ma ešte jedna vec...ak to takto pôjde ďalej(a to pôjde, keď nám tvorcovia tohto paskvilu naservírovali najnovšie Epic movie)Armageddon tu bude čo nevidieť.......... ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Žena zobrazená v reklamě na reality show, do které se přihlásí Julia, je doublerka herečky Alyson Hannigan. (HappySmile)
  • Při jízdě na motorce ke konci filmu je Julia (Alyson Hannigan) nahrazena kaskadérkou. Ve scéně jsou vidět ruce kaskadérky, která má jinou barvu pleti. (KajusaK)

Súvisiace novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Reklama

Reklama