Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie rodinnej komédie o početnej rodine športového trénera Toma Bakera, ktorý je otcom 12 synov a dcér, a to navzdory všetkým americkým rodinným štatistikám, podľa ktorých na jednu bežnú rodinu pripadá 1,87 dieťaťa. Tentoraz sa Tom Baker (Steve Martin) a jeho žena Kate (Bonnie Huntová) spolu s ich dvanástimi deťmi vyberú na nezabudnuteľnú letnú dovolenku. Ale vysnené prázdniny sa čoskoro menia na zúrivé súperenie s ambicióznou a príliš horlivou rodinou Tomovho večného rivala Jimmyho Murtaugha (Eugene Levy) a jeho snaživými ôsmimi deťmi... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)
  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)
  • Carmen Electra je alergická na psy. Když jdou Bakerovi do Murtaughova domu, jejich pes Gunner všechno poskáče. Když později odcházejí, můžete si všimnout, že má Carmen Electra po celém těle malé červené tečky. (HappySmile)
  • Fotka malé Lorraine je ve skutečnosti fotka z dětství herečky, která ji hraje - Hilary Duff. (HappySmile)

Reklama

Reklama