Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie rodinnej komédie o početnej rodine športového trénera Toma Bakera, ktorý je otcom 12 synov a dcér, a to navzdory všetkým americkým rodinným štatistikám, podľa ktorých na jednu bežnú rodinu pripadá 1,87 dieťaťa. Tentoraz sa Tom Baker (Steve Martin) a jeho žena Kate (Bonnie Huntová) spolu s ich dvanástimi deťmi vyberú na nezabudnuteľnú letnú dovolenku. Ale vysnené prázdniny sa čoskoro menia na zúrivé súperenie s ambicióznou a príliš horlivou rodinou Tomovho večného rivala Jimmyho Murtaugha (Eugene Levy) a jeho snaživými ôsmimi deťmi... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (95)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel som ani nevidel a na toto som narazil asi pred 10.rokmi v televízií. Podobný námet tu bol už veľakrát - dlhoroční rivali, ktorí si nedajú pokoj a aj po rokoch sa dohadujú, kto je lepší. Napadá ma nespočet filmov, ktoré majú podobnú myšlienku. Je to otrepané, typicky americké a nemá to čo ponúknuť. Mal som pocit, že sa veľmi tlačilo na pílu. Však to v každej komédií, kde je Steve Martin. Postáv tam bolo ako hadov, nevedel som kam skôr skočiť. Niečo ako začiatok snímky Sám doma, kedy po dome pobehovalo 60 ľudí. Neviem akú jedinú vec by som mohol odporučiť. Je to úplne typická "komédia", ktorá nemá originálne zhola nič. ()

reccal 

všetky recenzie používateľa

Oproti jedničce ještě slabší odvar, nicméně souboj dvou konkurenčních rodin je zase příjemné oživení, kdyby.... kdyby to opět tolik netlačili na pilu. Díky tomu je plno situací i vtipů tak umělých, až do flákne do očí i vaši babičku zvyklou na Dallas a Tak jde čas. Nejtrapnější scéna? Zpívaní rodinné hymny u jezera, brrrr..... ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Komédia , kde som sa ani nesmial. Súperenie s rodinou pri jazere , ktorá má náhodou skoro toľko detí , je asi už priveľa. Príliž to dýchalo ponurosťou , hoci čo sa aj dá čakať. Dvanásť do tucta mi neprišlo príliž ako komédia a atribúty pre sociálnu drámu to v žiadnom prípade nesplnilo.Stredná cesta - jedna hviezdička. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Jeho spoločenské chovanie je krok pred ľudoopom.“ Celovečerné Krok za krokom, ale 70-krát nudnejšie a 80-krát horšie obsadené. Komediálny klasik (?) Steve Martin je vo „fyzických“ scénach (slúchadlá) vo svojom veku vyložene trápny. Iba nonšalantne šedivejúci profesionál Eugene Levy zvláda svoju rolu ako sku*vený milionár. On a hŕstka scén (sexujúci pes, tenis, Doba ľadová, brloh krysy). Vráťte nám Codyho! Vráťte nám Danu Foster! Vráťte nám... nemyslel som, že to niekedy napíšem, vráťte nám PATRICKA DUFFYHO!!! ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Piper Perabo, Carmen Electra, Jaime King a Hilary Duff v jednom filme, to je ako veľký transparent, ktorý volá, toto ti nesmie ujsť. Mať veľkú rodinu niekde v prírodnom prostredí je môj sen, tak ako mať krásnu manželku a tak ako sa venovať dobročinným veciam, či čiastočne aj športu. V tomto filme to bola opäť jedna veľká výprava, bolo v nej kopec srandy a myslím, že pre rodinu je to ako film stvorené. Tom Welling a Steve Martin sú ako mužské opraty tohto filmu, ktoré to skvelo vedú. Milené! ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (6)

  • Carmen Electra je alergická na psy. Když jdou Bakerovi do Murtaughova domu, jejich pes Gunner všechno poskáče. Když později odcházejí, můžete si všimnout, že má Carmen Electra po celém těle malé červené tečky. (HappySmile)
  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)

Reklama

Reklama