Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ministerstvo spravodlivosti, zastúpené predajným Johnom Dreshamom (Luke Goss), posiela najlepších žoldnierov do riskantných akcií. Tí však netušia, že podstupujú nebezpečenstvo, len aby ľudia ako on mohli zbohatnúť z diamantov a ropy... Dreshama jedného dňa navštívi obchodník Anthony Chapel (Roger Guenveur Smith) a požiada ho o najlepších ľudí, aby ich mohol nasadiť pre vlastné účely do vojny v Južnej Afrike. Okrem toho chce získať na svoju stranu aj vojaka s najväčším počtom vyznamenaní - muža menom John Seeger (Steven Seagal). Počas afrického záťahu však zahynie Seegerov dobrý priateľ Radio Jones (Zaa Nkweta) - jediný človek, ktorý ho mohol prehovoriť, aby sa k nim pridal. Pred smrťou mu ale ešte stihol prezradiť, že sa nechal zatiahnuť do špinavej hry - a jeho mal stiahnuť so sebou! Akcia nedopadne dobre, vojaci uniknú smrti len o vlások... Seeger tuší, že za všetkým stojí bezcitný Dresham, ktorý sa ho teraz dokonca pokúša zlikvidovať. Zároveň čelí vydieraniu Chapela, ktorý uniesol Radiovu vdovu Shondru (Faye Peters) a jeho syna Eddieho (Tumi Mogoje) - donúti tak Seegera, aby so skupinou vojakov vyslobodil prvorodeného syna afrického obchodníka so zbraňami Ahmeta Dasana (Peter Butler), ktorý za jeho záchranu ponúka neodolateľnú finančnú odmenu. Seeger je pritlačený k múru a nezostáva mu nič iné, ako spolupracovať... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (126)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

No docela jsem čuměl, jak režisér se s ničím nesral a po hlavě skočil do tohohle filmu s akcí, která se na začátku přežene jak vítr a pak se přižítí samotný Steven, který jako uragán umlátí svým aikidem docela rázně pár rádobybojovníků, jenže proti umění slavného Stevena to prostě nemá a tak všichni dopadnou pěkně na prdel. Parádní akce, která nenudí, a že k v tom hraje Steven Seagal jen dokazuje, že jeho jméno opět začíná mít zvuk a opět si ho začínám všímat, protože tenhle film je i když po příběhové stránce horší jak průměr, tak po té akční naprostá paráda. Steven Seagal dokonce udělá více jak pár pohybů a dokonce i kopne. Takže tuková minulost je nakonec tatam! :) ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +výborná akce od střelby po souboje, postavy -mohla být dynamičtější hudba a lepšího obsazení se asi taky jen tak nedočkáme/// Seagal opět ve formě. Výborný film. Dost dobře se na to koukalo, byla to zábava a člověk se nenudí. Seagal je zase machr a všechno zvládne, všem nakope prdel a těm co ne, tak ty rozstřílí na hadry a to někdy dost efektně. Všichni se tady střílí o sto šest a navíc není tady jeden proti druhému, ale soupeřů je víc a o to je to zajímavější. Jen to celé po dějové stránce mohlo být jednodušší (rozuměj, né tak přeplácané a občas zmatečné kdo je vlastně s kým), ale i tak jsou mnohem zhovadilejší scénaře a tento je i napoprvé docela v pohodě. Stevena mám rád, on je dobrej, jen nesmí kápnout na špatný film./// Celkem 78%/// ()

Reklama

Philippa odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak včera dorazím domu a naši zahledění do filmu.No a po dlouhé době vidím ,že Seagal ještě hraje? Páni, je ale od posledně ,co jsem ho spatřila nějakej oteklej (trochu "zvláštní" akční hrdina). Pravda přiznávám, nejsem jeho fanouškem a nejsem ani fanouškem těhle béčkových snímků....Je mi líto.Fakt jsem se snažila ,ale tohle já fakt nedám! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nezáživná seagalovka, v ktorej je fajn aspoň to, že Seagal nemá vedľajšiu, ale hlavnú rolu, nevyzerá úplne najhoršie a občas sa dokonca vyskytne v akcii. Čo sú nalejme si čistého vína tri veci, ktoré v seagalovkách nie vždy bývajú samozrejmosťou. Asi prvý film v mojom živote, na ktorého výrobe sa podieľala Aruba. Aruba! ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[3/10] Akčný úvod. Veľa strelby, rôzne zbrane, výbuchy, vyzerá to dobre. Ale celé to na mňa pôsobilo pomerne zvláštne, istým spôsobom nepotrebne. Ale zvyšné akčné scény sa vydarili. Čo sa nedá povedať o dialógoch, vedľajších postavách a Seagalovej úlohe takisto, Steven ma tu bavil fakt málo. Žoldnieri majú slušnú akciu, dobrý príbeh, ale bavili ma len akčné scény. Ostatné bolo všetko slabé a nudné, celkovo hodnotím ako hrubý podpriemer. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (Terva)
  • V úvodnej prestrelke sa objavujú tie isté zabitia francúzskych vojakov nasnímané len z iných uhlov. (johnsnow)
  • V scéne na záchodoch vytiahne protivník na Johna Seegera (Steven Seagal) zbraň, ktorú drží striedavo raz v ľavej a dvakrát v pravej ruke. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené