Reklama

Reklama

Pán času - Série 4 (2008) (séria)


Planeta mrtvých (S04E15)

(epizóda)
  • Veľká Británia Planet of the Dead

Obsahy(1)

Mohli by spolu tvořit dokonalý tým. Velikonoční speciál kultovního britského sci-fi seriálu. Nezvedená lady Christina de Souza prchá před policií, když právě ukradla vzácný artefakt z londýnské Mezinárodní galerie. Útočiště před detektivy nachází v projíždějícím autobuse. A že jedním z jeho pasažérů je i Doktor, jasně značí, že Christininy plány se poněkud zkomplikují. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (27)

TONYNKO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úžasná odpočinková zábavka a najlepší doterajší špeciál. Hodinka ubehla ako voda a ja som sa ani na chvílu nenudil. Lady Christina je ( narozdiel od Doctorových predchádzajúcich spoločničiek ) riadna badgirl ktorej ide hlavne o zábavu. Záver krásne ukáže že Doctor je zranený kvôli udalostiam vo finále 4.serie a aj ked trpí a to velmi, zvonku to na nom vôbec nevidieť. A práve preto mám k nemu taký rešpekt. 9/10 ()

boshke 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší speciál. A vím, že tato poznámka patří spíše do komentáře k celému seriálu, ale znovu a znovu žasnu nad schopností neustále vymýšlet nové a nové originální mimozemšťany s naprosto odlišnými vlastnostmi a schopnostmi. Tihle plechoví rejnoci měnící všechno na písek jsou toho jen dalším příkladem... 100% ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epické dobrodružstvo so strhujúcim príbehom, ktorý sa tentokrát výnimočne odohrával počas Veľkej noci. Som rád, že Doctor Who prišiel s takýmto zaujímavým nápadom, ako pojať veľkonočnú epizódu. Úvod samotný bol veľmi živý a všemožne nabitý, máme tu heist, pokračujeme útekom zlodejky a následným prenasledovaním políciou, a po tom všetkom aj tak napokon končíme v čiernej diere. Totižto sa nám vytvorila trhlina v priestore, ktorá mala za vznik červej diere, ktorá preniesla Doctora s spolok do odľahlej planéty na opačnej strane vesmíru. Bolo priam až fascinujúce postupne odhaľovať to, čo v skutočnosti stálo za týmto fenoménom. A záverečné objasnenie tohto anomálneho javu bolo uspokojivé a taktiež veľmi originálne. V tomto survival sci-fi sa po boku Doctora objavuje príťažlivá Christina. ()

Jano... 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V špeciálovej sérii 2009 Davies a Tennant rozohrali veľmi kvalitnú hru (aspoň teda zo začiatku...) a prvý (a tiež jediný) veľkonočný špeciál (v mojich očiach) prekonal všetky dovtedajšie vianočné. Krásne nahláškované. Neviem, aký veľký podiel na scenári mal Gareth Roberts, tak chválim aj Russella... Btw: Prečo tu nie je Gareth Roberts napísaný ako spolucenárista? ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama