Reklama

Reklama

Flynn Carsen 2: Návrat do baní kráľa Šalamúna

(TV film)
  • Slovensko Flynn Carsen: Návrat do baní kráľa Šalamúna (viac)

Obsahy(1)

Flynn Carsen, náš známy knihovník, sa vracia na scénu! Po tom, čo už raz zachránil ľudstvo, osud sveta opäť leží na jeho pleciach. Záhadná mapa ukazujúca cestu k legendárnym baniam kráľa Šalamúna je jeho jediným kľúčom k posvätnej Knihe Šalamúnovej. Keď ho však prepadnú a mapu ukradnú, vydá sa Flynn do Maroka, kde stretne krásnu profesorku Emily Davenportovú. Keďže Emily je rovnako múdra a sčítaná ako Flynn, ak nie dokonca ešte viac, tvoria výborný tím. Spoločne sa vydávajú do temných baní a konajú rýchlo a s rozvahou, aby si pred svojimi protivníkmi udržali potrebný náskok. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (195)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Hehehe. Televízna paródia-variácia-odvar z Indyho, Múmie, National Treasure, Da Vinciho kódu a všetkých podobných filmov, na aké si len spomeniete (vrátane seriálu Relic Hunter). Ale otvorene to priznáva a pozýva: "Vieme, že je to blbé, neoriginálne a so zlými trikmi, ale poďte si to užiť s nami, veď o nič nejde!" Vďaka réžii skúseného startrekovského Jonathana Frakesa to odsýpa, vďaka baviacemu sa Noahovi Wyleovi to je občas naozaj vtipné ("To, do čoho si si práve utrel spotenú tvár, je turínske plátno!"), nuž a tá Gabrielle Anwar je aj pri všetkom tom prehrávaní naozaj sexy. V kine by to bol prúser, na DVD človek ľutuje požičovné, ale len tak niekde v telke - príjemná oddychovka. ()

hnkflknk 

všetky recenzie používateľa

2-3 hvězdičky. Docela to jde. Teď můžu začít kritizovat, jak to je celé nelogické a nic tam nedává smysl, ale to nehodlám, protože to už v takovýchto filmech bývá a člověk na to musí být připravený, už když vidí v TV programu napsané "dobrodružný film." Tadyto má aspoň od jiných dobrodružných filmů připsané k dobru to, že je vidět, že to je brané jako sranda. ()

Reklama

Dado 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie, ktoré sa až tak veľmi nelíši od svojho predchodcu. Ťažko povedať, či je to v tomto prípade dobré, alebo zlé. Ale nech je ako chce, ďalšie dobrodružstvo Flynna Carsena dokázalo opäť pomerne dobre zabaviť a to aj napriek prvotnému sklamaniu z absencie postavy Nicole, ktorú si mohli diváci obľúbiť v prvom filme. (55%) ()

Jufonka 

všetky recenzie používateľa

Pokud tento film měla být parodie, tak se to moc nepovedlo, jelikož parodie by měla být primárně vtipná, jenže problém je v tom, že tenhle film je neskutečně trapný. Ačkoliv mám ráda Noaha Wylea (hlavně díky Pohotovosti), tak zde jeho výkon byl dost chabej. Myslím, že je zbytečné hodnotit dialogy a scénář - jedním slovem hrůza. ()

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Proč já se zase pokaždý nechám ukecat:-)... Když jsem byl po jedničce Flynna celkem hysterický, nenapadlo by mě, že se budu dívat i na dvojku. A kupodivu musím uznat, že se mi o malinký fousík líbila více než tragická jednička. Na druhou stranu, žádný výkvět kinematografie to taky není. Plus k dobru film dostal za sympatickou pani v muzeu a triky asi tak o 50% krásnější než v jedničce...Zdálo se mi také, že film je pojat mnohem výpravněji než jednička. Každopádně tuhle "zvláštnost" nedoporučuji nikomu, kdo je fanatickým obdivovatelem Indiana Jonese, protože tohle dílo ho kompletně vykradlo ( a nejenom jeho:-) ) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy se Flynn Carsen (Noah Wyle) a Emily Davenport (Gabrielle Anwar) loučí s domorodcem a poté kráčí savanou, má Emily na zádech modročerný batoh. Ještě při setmění batoh stále má, avšak druhý den oba kráčí bez něj. V následující scéně, kdy dvojice dorazí do města, má Emily batoh opět na zádech. (zdeny99)
  • Natáčelo se v Keni a Jihoafrické republice. (Varan)

Reklama

Reklama