Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrť

  • Česko DOA: Na život a na smrt (viac)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (344)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nevím přesně o co ve filmu šlo, ale bylo to krásné. Zadečky, prsíčka, prsíčka, zadečky. Plážovej volejbal v bikinách a pohled na prsíčka a zadečky. Film, co by měl získat cenu za vizuální efekty. Samý kozy, samý prdelky, och jdu snít o krásném světě kde by byly jen samý kozy a prdelky, no prostě HOLKY ! V tomhle filmu bych chtěl hrát hlavní mužskou roli. ()

AGAMENON 

všetky recenzie používateľa

Klasický příklad filmu, kdy je forma důležitější než obsah, nejde tady o žádné moudrosti, hledání pravdy a podobný hovadiny, scénář slouží jenom k tomu, aby si postavy mohli dát co nejvíc do čuně. Konečně Eric Roberts, po dlouhé době hraje v něčem, co lze označit jako film, jen škoda, že je ho tam tak málo, hlavní buchty jsou dobře vybraný, nevypadají zle, sice mám rád prsatější baby, ale co naplat, přece jenom by jim to překáželo, i když taková Halina Pawlowská coby jedna z hrdinek, by taky měla co do sebe. Fakt paráda. ()

Reklama

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Dementne priblblo zábavný návrat k arénovým mlátičkám rokov dávno minulých, no obohatený o hi-tech hračky, o ázijskú štylizáciu boja (o dokonalých choreografiách však nemôže byť reč) a namiesto nejakej hory svalstva tu v hlavnej úlohe máme štyri polonahé sexice a ako hlavného záporáka zas rozkošného sociopata bažiaceho po peniazoch. V akomkoľvek inom ponímaní ako "totálny guilty pleasure" DOA dopadá samozrejme katastrofálne, avšak keď na to človek pozerá práve z tohto hľadiska, menej ako 3* dať snáď ani nemôže. ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Trochu Jeana Clauda Van Damma a jeho Súboj Cti, trochu Mortal Kombatu a hlavne vela výkrikov typu "ááách" a máme tu novú sfilmovanú hru DOA: Dead or Alive... Krása ženského tela sa dá ocenit vela sposobmi. Fotografickou kolekciou Claudii Schifferovej, alebo umeleckým dielom Rubensa... Tiež sa možeme zamerat na pornografické filmy, bulvárne plátky, alebo ertické časopisy. Ale je tu ešte jedna možnost, film Dead or Alive. Film je plný prsnatých a kráskych žien, oblýh bokov. Nieje pochýb, že ide po další marketingový tah smerovaný na mladých. hormonami nabytích chalanov. Vo filmovej branči to nie je nič nové pod slnkom. Dead or Alive je plný krásnych žien, spomínal som to už? ale... okrem toho je plný kopacích, hádzacích a mlatiacich záležitostí. Účastníci bojov sú velký a vypadajú ako keby ich zostavili zo železa. Dej a tento film... neuveríte, ale aj toto má čo to z deju, ktorý je rozdelený na viacej častí, vlastne hlavné hrdinky sú tuším 4 baby, ktoré sa dostávajú na turnaj DOA a kde si každá osoba rieši svoj problém a príbeh sa dalej vyvíja + celý čas sledujeme super súboje... Vo filme je všetko zveličené, dokonca aj tá najslabšia facka znie ako výbuch granátu, čo sa vidí okrem filmov s Terencom Hillom a Budom Spancerom zriedka. I tak ma to pobavilo a dávam tomu 4* ()

Shadwell 

všetky recenzie používateľa

Veskrze povedený bang-bang interview (čti: rvačky) jsou vyšisovaný skutečností, že není o co bojovat, neboť příběh je skrz naskrz prolezlý červotočem - především za ten závěr by pan scénárista potřeboval kopnout do zadku, až by poposkočil. Notabene je každá z postav (tygřic) ověšená pochybnou aspirací, která vyplouvá v konverzačních momentkách. Tož o půl hvězdu spořejší oproti Mortal Kombatu, zaokrouhleno nahoru za spořejší ošacení bojovnic. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama