Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medzi zranených z autobusovej nehody patrila aj Wilsonova priateľka Amber, ktorú privezú k ním do nemocnice s ťažko poranenými ladvinami. Jej stav sa však začne zhoršovať. Doktori sa snažia zistiť dôvod. House si matne pamätá, že kdesi v podvedomí sa nachádza informácia, ktorá by bola schopná žene pomôcť, no po nehode všetko zabudol. Preto sa rozhodne podstúpiť riskantnú operáciu, ktorá ma stimulovať mozog a pripomenúť mu všetko, čo mohol po nehode zabudnúť. Tá operácia ho takmer ale stála život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

Galéria (3)

Zaujímavosti (16)

  • Keď Trinástka (Olivia Wilde) a Kutner (Kal Penn) prehľadávali byt, mali nájsť odkaz, ktorý Amber (Anne Dudek) nechala Wilsonovi (Robert Sean Leonard), že ide vyzdvihnúť Housea (Hugh Laurie). Keby House vedel, že ho Amber prišla vyzdvihnúť, prišli by k diagnóze skôr. Ale aj tak by to neovplyvnilo výsledok. (Pat.Ko)
  • Keď House (Hugh Laurie) a Wilson (Robert Sean Leonard) prevážajú Amber (Anne Dudek) v sanitke, dostane sa do ventrikulárnej fibrilácie. EKG však ukazuje vzor fibrilácie predsiene, a nie vzor komorový. Srdcová frekvencia je na monitore tiež zobrazená ako 145, ale vzor EKG ukazuje srdcovú frekvenciu výrazne nad ňou. (Pat.Ko)
  • Diagnóza: otrava amantadínom v dôsledku poranenia obličiek. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama