Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medzi zranených z autobusovej nehody patrila aj Wilsonova priateľka Amber, ktorú privezú k ním do nemocnice s ťažko poranenými ladvinami. Jej stav sa však začne zhoršovať. Doktori sa snažia zistiť dôvod. House si matne pamätá, že kdesi v podvedomí sa nachádza informácia, ktorá by bola schopná žene pomôcť, no po nehode všetko zabudol. Preto sa rozhodne podstúpiť riskantnú operáciu, ktorá ma stimulovať mozog a pripomenúť mu všetko, čo mohol po nehode zabudnúť. Tá operácia ho takmer ale stála život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

Galéria (3)

Zaujímavosti (16)

  • Na záchode je za Trinástkou (Olivia Wilde) vidieť nálepka "Vote for change '08" (Voľte pre zmenu 2008) z prezidentskej kampane Baracka Obamu. (Metou)
  • Keď Foreman (Omar Epps) a Taub (Peter Jacobson) otočia Amber (Anne Dudek), aby skontrolovali jej chrbát, Foreman sa po kontrole pravej strany pripojí k Taubovi na kontrole ľavého boku a zatlačí na jej nohu, aby ju prevrátil. V záujme bezpečnosti pacienta by ktorýkoľvek z lekárov chytil pacientku za rameno a bok a otočil Amber smerom k nim (aby sa nezvalila z postele), zatiaľ čo druhý lekár kontroluje jej chrbát. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama