Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre každého, do koho sa niekto niekedy "obúval" alebo s ním poriadne vypiekol sú tu praví hrdinovia! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder sa predstavujú v úlohách postarších chlapíkov, ktorí veľmi dobre vedia, aké to je, keď si niekto dovoľuje. Po tom, čo nachytali partiu zákerných detí zo susedstva, ako si dovoľujú na kamarátovho syna, rozhodnú sa pomstiť tým, že dajú dokopy trojčlenný baseballový tím a vyzvú najlepší oddiel štátnej juniorskej ligy. Najväčších fanúšikov síce získavajú medzi miestnymi skrachovanými existenciami, ale v komédii režiséra Dennise Dugana a producenta Adama Sandlera si užijú a divák určite tiež. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

Dale odpad!

všetky recenzie používateľa

Už prvých 10 minút vám naznačí, o aký kvalitný filmový zážitok pôjde - špáranie sa v nose a následné skonzumovanie výsledku tohto špárania, vzápätí prdenie do ksichtu... A v podobnom štýle to pokračuje aj ďalej, samozrejme nesmie chýbať ani poriadna šabľa. Veľmi dobre som vedel do čoho idem, keďže v hlavnej úlohe je kráľ dementných komédií Rob "Shiťák" Schneider a navyše režíruje Dennis Dugan, ktorý má na konte tiež plno "kvalitných" kúskov... Jim Carrey a Adam Sandler ma už presvedčili, že majú na viac a vedia aj hrať, ale Rob je iná kategória, ten vždy zostane verný len týmto IQ 20 filmom. Chcel som si precvičiť svoju pevnú vôľu a vydržať to do konca, ale 30 minút tohto neľudského mučenia bolo maximum čo som bol schopný vydržať. Z tohto sa budem dlho dostávať, na to bude treba aspoň 10 oscarových filmov. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Rob Schneider natočil komédiu plnú fekálneho a primitívneho humoru? Aké prekvapujúce. On to snáď ani inak nevie. Tentokrát je ale on za toho cool borca, takže sa dá čakať, že bude obklopený týmy najväčšími loosermi na svete. A je to tak. Jeden z nich (Jon Heder) by mal byť zavretý v ústave pre retardovaných a ten druhý na tom nie je o moc lepšie. Príbeh je tradične schneiderovsky tupý a ubieha presne podľa šablóny. Humor je veľmi repetetívny (neustále niekto niekomu prdí do ksichtu, mláti do hlavy alebo gulí, vracia atď) a momentov kedy som sa úprimne bavil je minimum. 3/10 ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Účel to splnilo, zasmál jsem se více než jednou, i když teda po dlouhé době po začátku filmu. Komedie, která nepřináší velké poselství ( byť jen to, že většina se jednou stala buď těmi co šikanují, nebo mezi šikanovanýma a že se člověk mění a někdy by to chtěl vrátit a zachovat se jinak ), a je jen formou k pobavení a strávení hezkého příjemného poledne. Zbytečně to neprodlužuje, i stadion se staví pouhý den a to je jen dobře. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Hodne nenarocna "sportovni" komedie, ktera je sice naprosto stupidni, obcas zbytecne zabredne do nejakejch dojemnejch momentu, ale vicemene to svizne odsejpa a je to docela zabava. Film stavi hlavne na hlavni trojce dementu, pricemz Schneider je tu tentokrat ten nejnormalnejsi, to co predvadi Spade s Hederem by se mohlo dat pod definici retard. Obcas, aby nebylo dementu na obrazovce malo, se pripoji i hyper hovado Nick Swardson, takze to uz mame ctyri retardy a to je na jeden film vic nez dost, takze kolikrat ma clovek spis nez fandit jim, chut je nakopat do kouli. Ale i kdyz tu nejsou zadny moc masakralni vtipky a vicemene se deje furt to samy, stejne to tech 90 minut zabavi a o to slo. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)
  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)

Reklama

Reklama