Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (302)

juta 

všetky recenzie používateľa

Filmy s roztřesenou kamerou nemám rád, ale občas se s tím dá udělat dobrá práce. Tohle byl opravdu největší extrém. Víc roztřást kameru snad už nešlo. Budu potřebovat pár hodin, abych se vrátil do normálního stavu. První a poslední kazeta byla hodně nadprůměrná. Druhá, třetí totálně slabé a čtvrtá ze začátku dobrá, konec byla blbost. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Všechny příběhy mají jedno společné - nedá se na ně dívat, což je řekl bych u filmů dost zásadní handicap. Samozřejmě že kvůli FFucking kameře, jak jinak. Ale žádná velká tragédie se nestala, neboť jsou až na jeden vcelku nezajímavé. Dřevorubec by řekl že jsou tak ňák vo hovně. A dějová linie která je spojuje jakbysmet. Jakž takž mě zaujal (respektive by mě potenciálně mohl zaujmout) příběh č.1 o lidožravé sukubě se zvláštně hezkou holčinou (okatá herečka ze SiREN), ale kvůli formě je celý film ztráta času a po použití letí rovnou do koše. Za normálních okolností, tedy natočeno normálním (=neskákajícím) způsobem, by ovšem z jednotlivých částí mohly být aspoň průměrné kraťasy. ()

Reklama

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

O poznanie lepšie, než som podľa komentárov a percenta čakal. Myšlienka geniálna, spracovanie dosť podarené (i keď je pravda, že prvá tretina má neuveriteľne pomalý rozbeh). Škoda len, že tou najmenej dobrou časťou je práve ústredný príbeh o štvorici zlodejíčkov a vandalov, ktorý je aj vďaka veľkej necelistvosti a roztrieštenosti o polovicu slabší ako zvyšok. Avšak ostatný obsah filmu to hladko napravuje a nahrádza. Niektoré príbehy a nápady ( záver druhého príbehu, lesný zabijak, pointa príbehu s duchom dievčatka a skvostný záverečný príbeh prekliateho domu) ukazujú originalitu a ambície tvorcov v plnej paráda a takmer podnecujú k vzniku kratšieho seriálu. Dúfam, že okrem vraj ešte lepšej tohtoročnej dvojky dôjde aj na povšimnutie si tvorcov vhodným investorom a producentom, a dostaneme ešte väčší nášup. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Treba sa hneď zmieriť s tým, že sympatickú postavu v tomto kvázi originálnom nízkorozpočtovom hororíku len tak nenájdete, vlastne ju nenájdete vôbec. Mládež chce len fuckovať a súložiť, čo je síce to isté, ale v tom prvom prípade hovorím skôr o ich spôsobe hovorovej komunikácie. Pointou prekvapí druhá poviedka, určitý strach naženú posledné dve, ale skutočne nejde o ten typ horou, po ktorom by ste sa báli prejsť cez chodbu na WC. Príbehy spája téma podrazov na kamarátoch/partneroch a ukazovanie ženských pŕs na kameru. Či ide o ambiciózne dielo poukazujúce na povrchnosť mládeže (rozumej až do tridsiatky, aj tak tu všetci žijú ako teenageri), je dosť diskutabilné, ale aspoň V/H/S ponúka nejaký ten vlastný pohľad na vec a má aj svoju tvár. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

1. poviedka – Rozbeh pripomína párty so Stiflerom z Prcičiek, no nakoniec sa to zvrhne na zábavu so šialeným dievčaťom, ktoré neustále opakuje jednu vetu. Priebeh prvej časti je pomerne nezáživný, no na motelovej izbe sa pomaly začne rozbiehať krvavá jazda. Škoda len, že sa pri nej hrdinovia správali ako hlupáci. 2/5 ___ 2. poviedka – Debata páru v motelovej izbe o podivnej dievčine, ktorá im klopala na dvere, vytvorila celkom slušnú hororovú atmosféru. Nočné návštevy neznámej osoby však boli skôr smiešne než desivé. Kým sa začalo niečo skutočne diať, bol už koniec. 2/5 __ 3 . poviedka – Výlet do lesa pripomína klasický slasher, dokonca aj postavami, pri ktorých nechýba promiskuitná blondína a nerd. Rozbehol bol sľubný, no celá zápletka s vrahom, ktorého nevidno na kamere, nedáva vôbec zmysel. 2/5 ___ 4. poviedka – Videochat dvojice ľudí sme už v hororoch videli nespočetnekrát. Tento nebol originálny, ani zábavný a podstata lovca žien nebola nijak objasnená. Najslabšia časť celého filmu. 1/5 ____ 5. poviedka – Obyčajná halloweenska noc sa zmenila na boj s podivným kultom, ktorého rituál nemali hlavné postavy radšej prerušovať. Celkom slušná atmosféra, no slabšie ukončenie. 3/5 ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (viac)

Reklama

Reklama