Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullocková) nedostala do vienka ani veľa krásy ani ženské správanie a šarm. Na pracovisku vzrušuje svojich kolegov asi tak ako prítomnosť kopírky. Berú ju ako chlapa, pretože sa nespráva ako žena: pri smiechu chrochtá, pri chôdzi sa kláti a hrozne sa oblieka. To ju však netrápi, jej nesplnenou túžbou je veľký prípad. Namiesto toho však jej vinou pri akcii postrelia kolegu a šéf ju za trest pošle do kancelárie. Snáď by tam už zostala až do dôchodku, keby sa neozval tajomný terorista menom "Občan", ktorý sa vyhráža bombovým útokom na vyhlasovaní MISS USA. A keďže jediná schopne vyzerajúca agentka je na materskej, veliteľ tímu Eric sa rozhodne na odvážny ťah. Nasadí Hartovú ako jednu z kandidátok na kráľovnú krásy. A tak prichádza známy pygmalionoský motív, keď hlavný štylista Victor Manning musí vykúzliť z hrubej policajtky pôvabnú "missku". Zmenená Gracie zapadne medzi krásne kandidátky a zároveň sa snaží prekaziť Občanovi jeho plán. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (334)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Sandra Bullock raz za päť rokov síce zatne sekeru a objaví sa aj v 'červenom' filme ale nech je snaha akákoľvek z priemeru vypláva len veľmi ťažko. Človek sa síce pobaví, ale čo z toho, pousmeje, pokrúti hlavou nad spŕškou trápnych scén a je spokojný. 'Miss Congeniality' je o tom istom, nebyť bonusov v podobe dvojice Caine-Bratt, šiel by som nižšie. Takto úctyhodných 65%. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Pro mě osobně dobrá zábava, která si utahuje z modelingového průmyslu, zábavního odvětví, které se mi neskutečně příčí. Sandra Bullock a Michael Caine jsou jako variace na jakousi slečnu Doolitleovou a profesora Higginse bezchybní... když do toho přijde William "kapitán Kirk" Shatner, je vymalováno:-)) ()

Reklama

Kamiiik 

všetky recenzie používateľa

Vážně moje nejoblíbenější komedie. Ano, možná to bude tím, že jsem byla ještě malý prd, když to poprvé přinesla mamka domů na videokazetě z videopůjčovny, ale i po těch 12 letech se u toho stále moc dobře bavím. Pokaždé na stejných místech, stejným vtipům a stále mě to baví, a to nekecám, viděla jsem to určitě více jak 30x. Tímhle filmem si mě Sandra získala. Opravdu zábavná komedie ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Sandra Bullock pobavila, to se jí musí nechat – ale jako celek je tento film hodně průměrnou komedií. Asi nejvíc se mi líbila proměna agentky FBI s typicky buranským chováním v sexy missku – depilace neměla chybu, stejně jako první krůčky v prostředí nových „roznožek“ pro všechny ty hokejisty, fotbalisty, milionáře…Sandře tyhle ty trhlé role viditelně svědčí, jen škoda, že když už se tady tvůrci pokusili i o akčnější pasáže – tak ty viditelně moc nefungovaly… ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Na to, v jakých filmech "Sranda" Bullock hrála v poslední době, je tenhle ještě na dost slušné úrovni, i když pochopitelně se nedá říct, že by šlo o nějaké veledílo. Pozoruhodné ale je to, že i v jejích (tehdy) 36 letech byla schopna poměrně věrohodně zahrát holku, která kandiduje na Miss. Mnohé herečky v jejích letech tak mladě často nevypadají. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)

Reklama

Reklama