Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (141)

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Začalo to tak, že som bol z fleku rozbehnutý počítať s plným hodnotením. Vincenta Cassela mám veľmi rád a konečne som mal možnosť vychutnať si ho nielen ako elegána, ale tak, ako som vždy chcel - ako burana. A v tomto ma film, ani Vincent nesklamali. Trošku síce nechcene v niektorých scénach pripomínal Borata, ale nejak som sa cez to preniesol, uff. Horšie to už bolo, keď sa to začalo zvrhávať na trápnu teenage okultistickú sračku, kde sa to hemží samími debilmi a debilkami. Hodnotenie ide dolu z kopca a zastavuje sa na trojke. Veď trojka je dobrá, hovorím si. Čakám na záver a vtedy príde najväčšia rana... Nebudem prezrádzať okato, ale pre tých, čo to videli to poviem takto - Casselova druhá rola. To ma zabilo, zabilo to dobre vybudovanú atmosféru zo začiatku, zabilo to absolútne všetko a celý film mi znechutilo. Zážitok z šeredne krásnej tváričky milovaného Cassela už nikdy nebude ako predtým... Nenávidím ťa, Kim Chapiron... ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

No tak to koukám jako švestka ještě teď.Satan mi naprosto nesedl ničím.Vím,že bych měl k tomuto snímku přistupovat hodně s velkou rezervou,přesto nemohu najít ani jediné slůvko chváli.Celý mi to přijde jako studentský experimentální filmeček,do kterého se jim podařilo zlákat jednu hvězdu v podobě TOTÁLNĚ přehrávajícího Vincenta Cassela(Monicu B. nepočítám,její účast-neúčast zde naprosto pomíjím).Kameraman byl asi zrovna po pěkné opici,prostředí přes svou temnotu a špinavost nevyvolávalo ani špetku atmosféry,představitelé mladých hrdinů byli vybráni z nějaké okresní potulné divadelní společnosti a závěrečná pointa byla trubkovitost první třídy.A 90% záběrů mi navíc přišlo naprosto zbytečných.Z jiných komentářů zde čtu přirovnání jako:divný,bizardní,znepokojivý,uchylný apod.,já použiju také jedno přirovnání,ovšem trochu jiné,pro mě ale fakt nejvýstižnější:Satan je naprosto MIMO. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

New French Extremity? Asi pravdepodobne nie. Skôr (skoro) horrorová kravina, ktorá má však miestami veľmi dobré nápady, úchvatnú zbierku čudesných hercov a poctivé úchylnosti, že pod 3* ma svedomie nepustí, hoci, ako som vravel, film za veľa nestojí. Partia chalanov, klasický vymetávači diskoték, sa na Vianoce dostanú na vidiek, k rodine jednej kamarátky. Obyvateľstvo je tam, ako štandardne, veľmi pohostinné, ale už z výzoru je divákom jasné, že sú veľmi zaostalí a pravdepodobne sa množia medzi sebou, rodina.nerodina. Výber hercov bol neskutočne vydarený, neviem a ani si nechcem predstaviť odkiaľ také držky mohli vyhrabať. Ako snímka pomaličky postupuje, dozvedáme sa, že rodinka na čele s milým Jozefom je banda Satanistov, ktorý sa tešia a pripravujú na rituál, na ktorom potrebujú aj obete. ()

wOOzIe 

všetky recenzie používateľa

nevím přesně co tím chtěl Chapiron zdělit. Scénář je vrtkavý a místy trocha debilní. první třetina je oničem, druhá tak trochu o sexu a třetí o zabíjení, ale člověk se skoro vůbec nebojí, a to samotný název budí hrůzy dost. Film nemá logické vysvětlení, postráda vlasntě logiku pořád. Zachraňuje to jen skvělý vyšinutý Cassel. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Nevědět, že tu hraje Vincent Cassel, tak bych ho ani nepoznal. Jeho vidlák Josef se žlutýma zubama a neustálým přiblblým úsměvem byl ale ztvárněn skutečně dokonale. Nebýt jeho, bylo by to skutečně o hovně, jelikož ostatní jak kladné, tak záporné postavy to je teda děs. Mohla to ještě zachránit to turecká rajda, ale kozy neukázala, takže to nezachránila. Za Cassela 2,5, jinak by po tom neštěklo ani štěně. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené